Κώστας Βουτσάς: Στη σκηνή λίγο πριν φύγει από τη ζωή, έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του | Photos

κώστας-βουτσάς-στη-σκηνή-λίγο-πριν-φύγ-1004184

Με την πιο δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η 26η ημέρα του Φλεβάρη. Ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια. Μετά από σκληρή μάχη, που έδινε από τις 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο Αττικόν, με τις τελευταίες μέρες να βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η καρδιά του δεν άντεξε.

Λύγισε και σταμάτησε να χτυπά ρίχνοντας την αυλαία της ζωής ενός από τους μακροβιότερους, τους πλέον λαοφιλείς και ταλαντούχους ηθοποιούς αυτού του τόπου και σκορπίζοντας τεράστια συγκίνηση στους κόλπους του θεάτρου και του κινηματογράφου, που τόσο πιστά υπηρέτησε, αλλά στους αμέτρητους απλούς ανθρώπους που τον λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους του.

Ο Κώστας Βουτσάς βρισκόταν στο αγαπημένο του μέρος, μέχρι και την τελευταία στιγμή, της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, που δεν ήταν άλλο από τη σκηνή. Έπαιζε τον ρόλο του βασιλιά, στο διάσημο έργουτου Charles Perrault σε μορφή μιούζικαλ, “Η Σταχτοπούτα”. Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού και ο 4χρονος γιος τους, Φοίβος, φυσικά βρέθηκαν στο πλευρό του στην επίσημη πρεμιέρα στα τέλη του Δεκέμβρη κι εκείνος έλαμπε ποζάροντας μαζί τους.

Ένα μήνα πριν βρέθηκε και στην κοπή της πίτας της παράσταση, στο θέατρο Broadway.

Πολλοί ήταν και οι φίλοι και οι συνάδελφοι που βρέθηκαν στο πλευρό του, για να τον απολαύσουν στη σκηνή.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook