Κώστας Βουτσάς: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη – Πώς μοίρασε την περιουσία του

κώστας-βουτσάς-όλη-η-αλήθεια-για-τη-δια-1049990

Γοητευτικός, πληθωρικός, στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ποια είναι όμως η περιουσία που αφήνει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός και θα κληρονομήσει ο γιος του, Φοίβος; Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεγάλα ποσά και διαμερίσματα.

Τι πραγματικά ισχύει όμως; Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, με ανάρτησή της ξεκαθάρισε τι πραγματικά ισχύει σχετικά με την περιουσία του θρυλικού ηθοποιού.

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι»

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook