Κώστας Τουρνάς: Επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα διπλό άλμπουμ

κώστας-τουρνάς-επιστρέφει-στη-δισκογ-1635610

Επιστροφή στη δισκογραφία, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, για τον Κώστα Τουρνά με ένα διπλό άλμπουμ το οποίο περιλαμβάνει ολοκαίνουργια κομμάτια αλλά γνωστά τραγούδια από το σύνολο της μουσικής του διαδρομής. «Αθώος» είναι ο τίτλος της δισκογραφικής αυτής δουλειάς, που μόλις κυκλοφόρησε, και αποτυπώνει την πορεία του γνωστού τραγουδοποιού μέσα στο χρόνο.

Ο καινούργιος αυτός δίσκος περιλαμβάνει 11 καινούρια τραγούδια του Κώστα Τουρνά μαζί την ζωντανή ηχογράφηση παλαιότερων αγαπημένων τραγουδιών του με την ερμηνευτική συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Δημήτρη Τσοπανέλλη.

«Αποφάσισα να ηχογραφήσω αυτά τα τραγούδια τον Φεβρουάριο του ‘22. Με τον κορωνοϊό, τις πιέσεις και την αναστάτωση κυρίαρχα. Όλες οι συνθήκες αντίξοες, αλλά…..θέλεις να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς…µε τους γύρω σου, που είναι κυρίαρχο µέρος της ζωής µας. Το τραγούδι είναι σαν ένα µήνυµα στα social media, ένα sms, ένα tweet, ένα στόρυ στο instagram. Θέλεις να µιλήσεις µε τους άλλους. Εξ’ άλλου όλη µου τη ζωή έστελνα sms µε την µορφή τραγουδιών» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει: «Τώρα γιατί “ΑΘΩΟΣ”; Ένας από τους λόγους είναι ότι έτσι έχω ζήσει… µε αθωότητα. Αθωότητα είναι η µη (επεξεργασµένη) σκέψη, πριν την δράση/πράξη…παιδικότητα και αυθορµητισµός. Με οδηγό το περιεχόµενο της ψυχής.

Μακάρι αυτά τα τραγούδια, να βρουν αρκετούς αποδέκτες, δίνοντάς τους µια στιγµή ανάτασης, σαν ένα καλό νέο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook