Κώστας Σκανδαλίδης: «Το ΠΑΣΟΚ περιμένει την τρίτη εντολή – Θα διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας»

κώστας-σκανδαλίδης-το-πασοκ-περιμέν-1615397

Την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ με την εκλογική του επίδοση θα διαψεύσει τις προγνώσεις, έκανε ο βουλευτής  Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, ενόψει της σημερινής του παρουσίας στην Κίσαμο.

Ο κ. Σκανδαλίδης εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «κυβερνητικό πραξικόπημα» και εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ με διπλασιασμό του ποσοστού του, θα εκμεταλλευτεί την τρίτη διερευνητική εντολή και θα καταθέσει συγκεκριμένο πλάνο σχηματισμού κυβέρνησης.

«Στις εκλογές θα πάμε με όλες τις δυνάμεις μας μπροστά. Έχω την εντύπωση ότι θα διαψεύσουμε με την εκλογική μας επίδοση τις προγνώσεις που γίνονται για την παράταξή μας. (…) Υπάρχει συσπείρωση, είναι όλοι παρόντες, που σημαίνει ότι μπορούμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας.» σημείωσε.

Για τις παρακολουθήσεις του Ανδρουλάκη: «Ο κ. Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα που κρατά ως τώρα μια απόλυτα θεσμική στάση. Φανταστείτε να φτάσουμε σε εκλογές με την υπόνοια ότι ο κ. Ανδρουλάκης εμπλέκεται, είναι ένοχος σε θέματα εθνικής ασφάλειας;» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης ερωτηθείς σχετικά και προσέθεσε: «Συνεχίζεται το Κυβερνητικό πραξικόπημα και η χειραγώγηση των θεσμών. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ έχει όλη την δικαιοδοσία να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο τρόπος που η Κυβέρνηση του επιτέθηκε, αναδεικνύει την πραγματική ενοχή και του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης στον χειρισμό του θέματος. (…) Πολιτικά θα ήταν άστοχη μια πρόταση μoμφής. Έχουμε μπει σε πλήρη προεκλογική περίοδο και κινδυνεύει η χώρα να πάει σε εκλογές σε ένα κλίμα εντελώς τοξικό.» ανέφερε.

Για τα μετεκλογικά σενάρια

«Νομίζω ότι οι επιλογές που έχει ο ελληνικός λαός είναι σαφείς: Αν πιστεύει ότι κυβερνιέται σωστά να επιλέξει να συνεχίσει η παρούσα Κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε ότι ο τρόπος διακυβέρνησης από τον Κ. Μητσοτάκη, είναι αυταρχικός, συγκεντρωτικός, δίνει τα χρήματα όπου αυτός νομίζει, υπονομεύει τη λειτουργία των θεσμών. Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε μια τέτοια κυβέρνηση. Είναι δυνατόν να παρακολουθεί τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και μετά να κάνει κυβέρνηση μαζί του; Ποια είναι η κουλτούρα συνεργασίας που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στη χώρα;» σημείωσε ο πρώην Υπουργός, ερωτηθείς σχετικά με τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασίας.

«Το Σύνταγμα το επιτρέπει και το επιβάλει, αν έρθει σε εμάς η τρίτη εντολή, εμείς θα την παραλάβουμε και θα προτείνουμε συγκεκριμένη Κυβέρνηση στην χώρα. Η χώρα μπορεί και πρέπει να κυβερνηθεί με έναν τρόπο καλύτερο από αυτόν που κυβερνιέται σήμερα. Διεκδικούμε ανατροπή συσχετισμών, μας ενδιαφέρει ο στόχος του διπλασιασμού του ποσοστού μας.» ανέφερε.

Στην Κίσσαμο

Ο κύριος Σκανδαλίδης θα παραστεί στην ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης Κισσάμου, ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο.

zarrpanews.gr

One thought on “Κώστας Σκανδαλίδης: «Το ΠΑΣΟΚ περιμένει την τρίτη εντολή – Θα διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας»

  1. Ασε Κωστη,δεν την ξαναπαταμε!!!Ακου να σε πω δυο φωνηεντα και μετεδωσε τα στους απο πανω:
    Ο απλός λαος,εγω ,ο γειτονας ,ο μεροκαματιαρης που παλευει για τα κοπελια ντου μα νοιωθει ακι δυο ππραματα,παιδαρεστες ,αδιευκρινηστα,απευθειας αναθεσεις βλέπει οτι η Δεξια θηλια τον πνιγει,μονος το ο Σφυριζας δεν θα μπορεσει ,δεν κανετε καμια κινηση με τον Αλεκο μπας και απαλλαγουμε απο την Δεξια φαρα,λες και δεν την ξεραμε τοσα χρονια,μα «Ο Λαος ξεχνα τι σημαινει Δεξια»,γιατι δεν μας βλεπω καλα ουτε εμας ουτε τα μεταχειρισμενα μας σωβρακα ,αφου γαγανε και τα πομολα…
    Αντε μπραβο μα την καλοβλεπουμε μια συνεργασιουλα και δεν θα χασει κανεις πιστευω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook