Κώστας Γύπαρης: «Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» των Χανίων, ξέρουν ποιος είμαι…»

κώστας-γύπαρης-οι-παροικούντες-την-829992

Τους λόγους που τον οδήγησαν να στρατευτεί στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κρήτης και Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη στις προσεχείς εκλογές και την πεποίθηση ότι μπορεί να συμβάλλει με τις ταπεινές του δυνάμεις για να διεκδικήσει η Κρήτη αυτά που της ανήκουν, αποκάλυψε την Τετάρτη στον Super Fm 89.6 και στον  Δημήτρη Παπά, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Αντινομάρχης Χανίων και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Γύπαρης.

Ο κ. Γύπαρης, που στο παρελθόν πέρασε από τους χώρους της Νέας Δημοκρατίας και των ΑΝΕΛ, αλλά παραμένει μέχρι σήμερα στην κεντροδεξιά παράταξη, αρχικά εξέφρασε την άποψη ότι «αυτοδιοικητικά μπορεί κάποιος να αφήνει πίσω του τις πολιτικές ταυτότητες, αλλά δεν μπορεί να αφήνει τα πιστεύω του» τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως παρά την πορεία του μέχρι σήμερα δεν τα έχει προδώσει ποτέ.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο χώρο της κεντροδεξιάς με τη Νέα Δημοκρατία! Έχω τη γνώμη ότι και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε με τον κ. Αρναουτάκη, τον βρήκε πολύ καλό, κάπου όμως δεν τα βρήκανε και κατέβασε τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη…».

Στη συνέχεια ο κ. Γύπαρης εξήγησε τους λόγους που δέχθηκε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη, στο οποίο συμμετέχουν και υποψήφιοι, τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από άλλους χώρους, εκτιμώντας ιδιαίτερα το έργο του κ. Αρναουτάκη.

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Σταύρο Αρναουτάκη, να δω το έργο και τις προσπάθειες του για συγκρητισμό και το τίμησα πάρα πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι για την Κρήτη μας, για να πάνε τα πράγματα μπροστά, και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, πως πιο ικανός είναι ο κ. Αρναουτάκης και συντάσσομαι μαζί του, χωρίς να αφήνω μομφή για κανέναν. Τώρα αν στις τάξεις του Αρναουτάκη, κάποιοι εκπρόσωποι από το ΣΥΡΙΖΑ και από άλλες παρατάξεις, έχουν προξενήσει ένα διαφορετικό κλίμα, αυτό δεν με αφορά. Εγώ πάω με έναν άνθρωπο που θα πάει μπροστά την Κρήτη και θα συμβάλλω και εγώ με τις ταπεινές μου δυνάμεις…».

Κλείνοντας ο Κώστας Γύπαρης, έδωσε το κλίμα που κυριάρχησε στο περιβάλλον του, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, το βράδυ της Τρίτης. Μια απόφαση, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία των ανθρώπων των Χανίων που τον γνωρίζουν.

«Οι κοντινοί μου άνθρωποι το χάρηκαν πολύ και από χθες το βράδυ που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου, έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα για συγχαρητήρια, μπράβο κλπ. Δε κρύβω ωστόσο, ότι υπήρξαν και κάποιοι, που κυρίως στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, από άλλες παρατάξεις, που δεν γνωρίζουν τον Γύπαρη… Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» των Χανίων, γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ξέρουν το ήθος του Γύπαρη και ποιος είμαι…»

zarpanews.gr

One thought on “Κώστας Γύπαρης: «Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» των Χανίων, ξέρουν ποιος είμαι…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook