Κώστας Γύπαρης: «Ο Αποκόρωνας αξίζει μια καλύτερη τύχη» – Video

κώστας-γύπαρης-ο-αποκόρωνας-αξίζει-μ-1537488

Συστράτευση «χωρίς παρωπίδες» με ενεργοποίηση όλων των υγιών δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, επιδιώκει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου, Κώστας Γύπαρης, ο οποίος κατέθεσε το όραμά του για την ανάπτυξη της περιοχής, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

Παράλληλα, καταλόγισε στην Δημοτική Αρχή αδράνεια και αναποτελεσματικότητα σε πολλούς τομείς.

«Καλώ όλους να έρθουν να μιλήσουμε έντιμα, πολιτικά σε μηδενική βάση» τόνισε ο κ. Γύπαρης, σημειώνοντας πως είναι ευπρόσδεκτος κάθε πολίτης που θέλει να προσφέρει.

Σχετικά με το γεγονός ότι τρεις υποψήφιοι (Χαρ. Κουκιανάκης, Α. Κουκλινός και ο ίδιος) προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε:

«Οι πολιτικές πεποιθήσεις όλων μας είναι γνωστές. Έχω εκλεγεί βουλευτής στην Νέα Δημοκρατία. Είμαι κοντά στην Νέα Δημοκρατία. Όταν όμως ο Σαμαράς έκανε την κωλοτούμπα και πήγε με τον Βενιζέλο, εγώ πήγα πιο πατριωτικά, με τον κ. Καμμένο. Τότε όμως δεν ήταν ο ακροδεξίος Καμμένος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό» υποστηρίζοντας πάντως πως «η πρωτοβουλία στον Αποκόρωνα πρέπει να είναι υπερκομματική»

«Στόχος είναι να ενεργοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου (…) Όποιος θέλει να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτος, χωρίς κομματικές παρωπίδες» σημείωσε και έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο που «θα κάνει την διαφορά με νέους αλλά και με παλιούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς»

«Εξωστρέφεια πλέον στον Αποκόρωνα»

« Ο Αποκόρωνας αξίζει μια καλύτερη τύχη» τόνισε ο κ. Γύπαρης: «Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου και ως άνθρωπος της παράδοσης, μπορεί καλύτερα ο Αποκόρωνας. Ειλικρινά πάρα πολύ καλύτερα και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα»

«Με τον νέο ΒΟΑΚ ο οποίος θα ολοκληρωθεί γρήγορα, ο Αποκόρωνας θα είναι 10 λεπτά από τα Χανιά, θα είναι προέκταση των Χανίων Ένας πανέμορφος τόπος που του αξίζει μια καλύτερη τύχη» είπε χαρακτηριστικά.

Κριτική στην Δημοτική Αρχή

Παράλληλα, ο κ. Γύπαρης εξαπέλυσε έντονη κριτική στην δημοτική αρχή για μια σειρά θεμάτων:

«Παρακολούθησα ένα δημοτικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, πραγματικά ήταν απογοητευτικό. Ο Δήμαρχος δεν απαντούσε πουθενά, παρέπεμπε στις υπηρεσίες. Πράγματα ανεπίτρεπτα» τόνισε.

Για τα σκουπίδια: «Η Δημοτική Αρχή χειρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο τα ΣΜΑ. Έπρεπε να είναι σε συνεργασία με την αντιπολίτευση» σημείωσε.

Για τον τουρισμό: Καταλόγισε αδράνεια στην δημοτική Αρχή, η οποία απουσιάζει, όπως είπε από εκθέσεις και διεθνή φεστιβάλ.

Για την ενέργεια: «Ο Δήμος Αποκορώνου είναι υπερχρεωμένος: Χρωστάει στην ΔΕΗ πάνω από 1 εκ. ευρώ» σημείωσε, τονίζοντας την ανάγκη να γίνει μια δημοτική επιχείρηση μόνο για την ενέργεια. Ακόμη τόνισε την ανάγκη να αντικατασταθεί όλο το παρωχημένο δίκτυο δημοτικού φωτισμού.

Για τα σχολεία:  «Να μπουν σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης τα σχολεία» προτείνει επίσης ο κ. Γύπαρης, με φωτοβολταϊκά στις στέγες των σχολικών κτηρίων: «Έτσι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα για να στηρίξεις την εκπαίδευση, να δόσεις στα σχολεία να πάρουν υπολογιστές, γραφική ύλη κλπ»

«Ο νυν Δήμαρχος είχε πει ότι μετά από 8 χρόνια θα αποχωρήσει, τώρα λέει ότι δεν τον αφήνει η κοινωνία. Η κοινωνία λοιπόν του Αποκόρωνα θα δείξει τι θέλει και που μπορεί να πάει» τόνισε.

zarpanews.gr

One thought on “Κώστας Γύπαρης: «Ο Αποκόρωνας αξίζει μια καλύτερη τύχη» – Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook