Κώστας Γύπαρης: Δηλώνω παρών στο κάλεσμα αξιών και αλήθειας του Σταύρου Αρναουτάκη

«Γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να βοηθήσει, απ’ όποιο πόστο κι αν του ζητηθεί, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό δήλωσε την Τρίτη στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Χανίων με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η ζωή μας», Κώστας Γύπαρης

Με την αυτοδιοιηκητική εμπειρία να “ξεχειλίζει”, από την πολυετή προσφορά σε Δήμο και Περιφέρεια ο εορτάζων πρώην Βουλευτής Χανίων, εξήγησε τους λόγους που είπε το «ναι»  στην πρόσκληση Αρναουτάκη. Υπερασπίστηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης σε κάποια θέματα που του χρεώνουν, μίλησε με σεβασμό για τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και τόνισε τι πρέπει να κάνουν όλοι όσοι εκλεγούν την επομένη των εκλογών.

«Δήλωσα παρών στο κάλεσμα του Σταύρου Αρναουτάκη, γιατί είναι κάλεσμα αξιών και αλήθειας. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση  γιατί ο Αρναουτάκης είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, χωρίς brand name, χωρίς να έχει πίσω του “τζάκι”, που ό,τι έκανε, το έκανε με τη δουλειά του» τόνισε ο κ. Γύπαρης που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλος λόγος που βρίσκεται στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Σχολιάζοντας χαρακτηρισμούς τύπου «Περιφερειάρχης Ηρακλείου», που κάποιοι αποδίδουν στον Σταύρο Αρναουτάκη, ο πρώην Αντινομάρχης Χανίων δηλώνει απερίφραστα: «Δεν είναι έτσι! Το έργο που επιτεύχθηκε στα Χανιά, είναι πολλών εκατομμυρίων και αν δε είχαμε αυτές τις θεομηνίες, δεν θα μιλάγαμε αυτά τα πράγματα» .

Ο πρώην  Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας Χανίων, δε φοβάται να παραδεχθεί ότι «θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα πράγματα». Δηλώνει με ευθύτητα ότι «πρέπει να δοθεί λίγο περισσότερο βάρος στη δυτική Κρήτη, γιατί έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση την ανατολική Κρήτη» και ξεκαθαρίζει πως δεν είναι «από αυτούς που μεταθέτουν ευθύνες σε άλλους». Ωστόσο, όπως υποστηρίζει «σε κάποια θέματα υπεισέρχονται διάφοροι παράγοντες». Χαρακτηριστικά αναφέρει τα έργα στα Μεγάλα Χωράφια, τα έργα στον ΒΟΑΚ κ.α  τα οποία άπτονται «πολύ σοβαρών θεμάτων που δεν ξεπερνιούνται εύκολα και δεν μπορεί να τα αγγίξει κανείς εύκολα». Κάτι για το οποίο ο κόσμος δεν είναι ενήμερος και αν κάποιοι μαθητευόμενοι μάγοι λένε ότι θα τα έκαναν με ένα ραβδάκι, κάνουν λάθος. Συνέφερε τον Αρναουτάκη να υπάρχουν καθυστερήσεις; Για να μην έγιναν κάποια πράγματα σημαίνει ότι κάτι συνέβη και δεν έγιναν».

Με το πολιτικό ήθος που τον διακρίνει εξέφρασε τον σεβασμό του στον έτερο υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης,  Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, με τον οποίο όμως δεν συμφωνεί σε κάποια σημεία: «Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω τις ικανότητες του. Αυτού του είδους η αντιπολίτευση, πάντως που άσκησε, βγάζοντας φωτογραφία με τα χώματα από τις κατολισθήσεις στον ΒΟΑΚ, δεν μου αρέσει…»

Σχολιάζοντας τις προσεχείς εκλογές αλλά και την επόμενη μέρα αυτών, ο κ. Γύπαρης υποστήριξε ότι «όλοι οι υποψήφιοι έχουνε μέσα τους το αίσθημα της προσφοράς και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο. Τώρα αν κάποιοι δεν τα καταφέρνουν και χάνονται στην προσπάθεια… Εγώ προσωπικά είμαι γεμάτος ενέργεια να βοηθήσω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι ενήμερος για τους δήμους, έχω μιλήσει με πολλά πρόσωπα στους Δήμους και γνωρίζω τα προβλήματά τους. Θεωρώ πως όσοι εκλεγούμε με τη δύναμη του Θεού, θα πρέπει κάθε μήνα να πηγαίνουμε σε ένα δήμο και σε ένα τοπικό συμβούλιο. Να είμαστε ενήμεροι για τα προβλήματα για να μπορούμε να επέμβουμε και να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων»

Κλείνοντας ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος προσκάλεσε τον κόσμο στην αποψινή συγκέντρωση στις 20.00 στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» να ακούσουν τον Περιφερειάρχη, «να γνωρίσουν τις ιδέες του Συνδυασμού, για να πάρει η Κρήτη μας αυτό που της ανήκει, αφού δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ EXEI ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΕΣ-ΒΓΕΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΕΛ
    ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΑΡΠΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ:
    https://www.zarpanews.gr/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CF%8D%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF/
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΗ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ