Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ποτέ δεν ξέραμε πότε θα ξαναφάμε»

κώστας-αντετοκούνμπο-ποτέ-δεν-ξέραμ-1298479

Δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει στη Βιλερμπάν δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο μιλώντας στο Sportsrabbi εν όψει του αγώνα με τη Μακάμπι. Ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, το δέσιμο με την οικογένειά του, το πρωτάθλημα των Μπακς, τη συνεργασία του με Λούκα Ντόντσιτς και Λεμπρόν Τζέιμς και πολλά άλλα.

Αναλυτικά, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για:

-τα συναισθήματά του για το καλάθι νίκης επί της Εφές: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Νιώθω φανταστικά που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Οι φίλαθλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά δίνοντάς μας ώθηση και δημιουργώντας τόσο όμορφη ατμόσφαιρα».

-τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Τα πράγματα οικονομικά δεν ήταν καλά και έπρεπε να πουλάμε πράγματα στο δρόμο για να ζήσουμε. Ποτέ δεν ξέραμε πότε θα ξαναφάμε, αλλά πάντα υπήρχε η χαρά ότι ήμασταν όλοι μαζί και ενωμένοι».

-τη συνύπαρξη με τον Ντόντσιτς στο Ντάλας: «Φαινόταν από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του Λούκα. Δουλεύω πολύ σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και επίσης είναι ένας καταπληκτικός τύπος».

-την κατάκτηση του τίτλου με τους Λέικερς: «Ήταν σπουδαίο που έπαιξα με τον Λεμπρόν. Είναι από τους κορυφαίους όλων των εποχών, έμαθα πολλά από εκείνον για τη νοοτροπία του και τον τρόπο που φροντίζει τον εαυτό του κάθε μέρα. Τα αδέρφια μου χάρηκαν πάρα πολύ για μένα και είπαν πως αυτό θα τους δώσει ώθηση να προσπαθήσουν πιο σκληρά για να πάρουν και εκείνοι τον τίτλο».

-το πρωτάθλημα που πήραν τα αδέρφια του με τους Μπακς: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για αυτούς βλέποντας τι κατάφεραν με τους Μπακς».

-τη σχέση του με τον Γιάννη και τον Θανάση: «Ο Γιάννης είναι πρότυπο σε όλα, έτσι και ως αδερφός. Και ο Θανάσης το ίδιο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο».

-την απόφαση να πάει στη Βιλερμπάν: «Ήταν μια απόφαση που πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Ένιωσα πως είχα την ανάγκη να πάρω χρόνο συμμετοχής και η Βιλερμπάν ήταν η ιδανική για μένα ως παίκτη. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου. Ο Τόνι Πάρκερ έπαιξε ρόλο σε αυτό και ο προπονητής Τι Τζέι Πάρκερ με καθοδήγησε».

-την ως τώρα πορεία του με τη Βιλερμπάν: «Τα πράγματα πάνε καλά. Προσωπικά δεν έχω βάλει στόχους, αλλά παίζω σκληρά και πιστεύω πως τα πάω καλά. Χαίρομαι που κερδίζουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ: «Δεν ξέρω. Ελπίζω να το κάνω κάποια μέρα. Τώρα όμως προέχει να βελτιώνομαι καθημερινά και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει».

-το αν είναι καλύτερος ο Λεμπρόν ή ο Γιάννης: «Είναι δύσκολη ερώτηση για μένα. Ας την απαντήσουν άλλοι καλύτερα».

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook