Κοσμοσυρροή για τις 120 δόσεις: Πάνω από 20.000 επισκέψεις και 3.000 αιτήσεις σε 5 ώρες στην πλατφόρμα

κοσμοσυρροή-για-τις-120-δόσεις-πάνω-από-20-000-864626

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών προς την εφορία, που άνοιξε χθες το μεσημέρι εισπράττοντας μεγάλο ενδιαφέρον από τους φορολογουμένους, στην τόνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης μέσω της «13ης σύνταξης» και των μειώσεων ΦΠΑ και σε μια καλή τουριστική σεζόν εναποθέτει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης τις ελπίδες για καλύτερες εισπράξεις στα κρατικά ταμεία τους επόμενους μήνες, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών.

«Περιμένουμε ακόμη καλύτερη χρονιά στον τουρισμό και θα έχουμε μια ισορροπημένη πολιτική που θα βοηθήσει την ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ζωηρό ενδιαφέρον για τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών προς την εφορία σε έως 120 δόσεις δέχθηκε πάνω από 20.000 επισκέψεις από τις 12.00 χθες το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα, ενώ υποβλήθηκαν και οι πρώτες 3.000 αιτήσεις. Οι οφειλέτες μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση έως τις 28 Ιουνίου. Η ένταξη σε αυτή επικυρώνεται με την πληρωμή της πρώτης δόσης εντός 3 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης, ενώ οι υπόλοιπες δόσεις εξοφλούνται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε επόμενου μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook