Κοσμηματοπώλης στην Ιταλία σκότωσε δυο ληστές και κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση – Βίντεο σοκ

κοσμηματοπώλης-στην-ιταλία-σκότωσε-δ-1593872

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της διπλής δολοφονίας από πρόθεση βρίσκεται ένας Ιταλός κοσμηματοπώλης, επειδή σκότωσε δυο από τους τρεις ληστές που μπήκαν στο κατάστημά του. Ο Μάριο Ροτζέρο έβγαλε όπλο, καταδίωξε τους ληστές, τους πυροβόλησε και σκότωσε τους δυο απ’ αυτούς.

Όλα έγιναν τον περασμένο Απρίλιο στην πόλη Γκριτσάνε Καβούρ της επαρχίας Κούνεο στην Ιταλία. Τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο κατάστημα του 67χρονου κοσμηματοπώλη, μέσα στο οποίο ήταν ο ίδιος και η κόρη του.

Οι ληστές κρατώντας μαχαίρι και πιστόλι (που αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικο), απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τον Ροτζέρο και την κόρη του. Μάλιστα έδεσαν τα χέρια της γυναίκας και άρχισαν να κλέβουν κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο Ιταλός κοσμηματοπώλης έβγαλε από το συρτάρι το όπλο και τότε οι ληστές τράπηκαν σε φυγή. Ο Ροτζέρο βγήκε στο δρόμο, κυνήγησε και έριξε 5 σφαίρες εναντίον τους με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Αντρέα Σπινέλι και τον Τζουζέπε Ματσαρίνο. Οι σφαίρες βρήκαν και τον τρίτο ληστή και τον τραυμάτισαν χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο κοσμηματοπώλης είχε αρχικά αντιμετωπίσει την κατηγορία της διπλής δολοφονίας ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα. Ο Εισαγγελέας όμως, άλλαξε την κατηγορία και την έκανε δολοφονία από πρόθεση, διότι έκρινε ότι ο 67χρονος πυροβόλησε τους ληστές με πρόθεση να σκοτώσει, υπερβαίνοντας τα όρια της νόμιμης άμυνας.

To βίντεο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο: Προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook