Κοσμηματοπωλείο Τσιτσιρίδης στα Χανιά: Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες για κάθε ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας

κοσμηματοπωλείο-τσιτσιρίδης-στα-χαν-1507489

Το χρυσοχοείο ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ είναι ένα παραδοσιακό κοσμηματοπωλείο που μετρά πάνω από είκοσι χρόνια παρουσίας στο χώρο του κοσμήματος.

Από το κέντρο της πόλης, στην οδό Κριάρη 10 στα Χανιά, ο Χρήστος Τσιτσιρίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, με αφοσίωση στην τέχνη για πάνω από σαράντα χρόνια, κατασκευάζει μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Στο κατάστημα ο επισκέπτης θα βρει κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι αλλά και επώνυμα ρολόγια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλο εύρος τιμών και επιλογών στο κάθε είδος.

Επίσης, τεράστια ποικιλία σε βέρες γάμου, βαπτιστικούς σταυρούς, σετ αρραβώνων, αμέτρητες επιλογές σε δώρα για νεογέννητα αλλά και για κάθε είδους ιδιαίτερη στιγμή σας.

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους όπως επίσης και με εφάπαξ service χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Προτεραιότητα στο χρυσοχοείο ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη πριν αλλά και μετά την πώληση.

Αξίζει μια επίσκεψη στο κατάστημα για να ανακαλύψετε τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνει ο Χρήστος ή και να δώσετε την παραγγελία σας ώστε να κατασκευαστεί ένα κόσμημα για εσάς κατόπιν παραγγελίας. Facebook: Τσιτσιρίδης Κοσμήματα

Instagram: tsitsiridis_jewells

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook