Κως: Απολογείται αύριο ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 3 μαθητριών

κως-απολογείται-αύριο-ο-35χρονος-που-κα-1272652

Αύριο Τετάρτη (16.11.2022) το απόγευμα, αναμένεται να απολογηθεί ο 35χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (σ.σ. βιασμό) στην Κω εναντίον ανήλικων μαθητριών ενός σχολείου.

Ειδικότερα, το περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στην Κω, όταν ο 35χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα που γινόταν χοροεσπερίδα σχολείου και με χειρονομίες και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε τρεις ανήλικες μαθήτριες, οι δύο εκ των οποίων 14 ετών και η τρίτη 13 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η μικρότερη εκ των τριών ανήλικων μαθητριών, η ίδια βγήκε έξω από το μαγαζί για να ξεπεράσει το σοκ.

Τότε, όπως είπε η ανήλικη, ο 35χρονος την ακολούθησε και με τη χρήση της βίας την οδήγησε στο αυτοκίνητο του, άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, έσπρωξε την ανήλικη και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 13χρονη αντιστάθηκε και κατάφερε να απωθήσει τον 35χρονο. Στην συνέχεια τρέχοντας επέστρεψε στο χώρο που γίνονταν η χοροεσπερίδα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 35χρονο.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι «ουδέποτε αποπειράθηκε να βιάσει και ότι δεν τέλεσε γενετήσιες πράξεις. Αρνείται την κατηγορία».

Ο κ. Γλύκας προσθέτει ότι «η συμπεριφορά του μπορεί να εντάσσεται στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην πλημμεληματική του διάσταση από άνθρωπο που ήταν σε υπαίτια μέθη και είναι μετανιωμένος».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook