Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα Χανιά – Επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη | Video + Photos

κορυφώνονται-οι-εκδηλώσεις-για-την-25η-μ-1657177

Κορυφώνονται στα Χανιά οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με λαμπρότητα και παρουσία των πολιτικών αρχών τελέστηκε στα Χανιά η επίσημη δοξολογία για την 25η Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού.

Το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές, Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασσελάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κλπ.

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Άννα Στρατινάκη.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων στις 11.40 και η καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου σχολείων Α’/βάθμιας & Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης, Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών, Οργανώσεων και Σωματείων, Οδηγών και Προσκόπων, Οργανώσεων με τοπικές ενδυμασίες, και Ενόπλων Δυνάμεων.

«Σήμερα είναι μια μέρα ένδοξη, λαμπρή για την χριστιανοσύνη, για το έθνος μας. Χρόνια πολλά σε όλη την Κρήτη, πάνω απ’ όλα υγεία και να είμαστε πάντα καλά, σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Άννα Στρατινάκη.

«Η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει αισιόδοξη και με ελπίδα. Σίγουρη στα σύνορά της χάρη στις ένοπλες δυνάμεις, βλέποντας ένα μέλλον καλύτερα να διαγράφεται για τον καθένα από μας» είπε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Δείτε φωτογραφίες από την Μητρόπολη:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook