Κορυφαίο σωματείο (και) το 2020 στην ποδηλασία ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES

κορυφαίο-σωματείο-και-το-2020-στην-ποδηλα-908564

Κορυφαίο σωματείο για μια ακόμα φορά στην ελληνική ποδηλασία αναδεικνύεται ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES! Την σχετική ανάρτηση πιστοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι στην κορυφή του αθλήματος στην Ελλάδα και το 2020, αποδεικνύοντας πως η δουλειά που πραγματοποιεί, είναι εξαιρετική, αλλά και οι αθλητές του συνεχίζουν να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους. Αυτοί άλλωστε είναι που φέρνουν για μια ακόμα χρονιά τον Τάλω στην πρώτη θέση όλης της χώρας…

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία για την χρονιά που τελειώνει, προκύπτει να είναι και ο Α.Ο. Κύδων, ο οποίος βρίσκεται στην 19η θέση.

Η ανάρτηση από την Ε.Ο.Π. έχει ως εξής:

Πρωταθλητής Σύλλογος 2020 ο Π.Ο. Χανίων Τάλως

Ο Π.Ο. Όμιλος Χανίων Τάλως αναδείχθηκε Πρωταθλητής Σύλλογος της ποδηλασίας. Η ομάδα της Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση και το 2020, συγκεντρώνοντας 7.406 β.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Π.Ο. Κρόνος Νίκαιας με 7.338 β. και στην τρίτη θέση ο Π.Ο. Βόλος με 6.821 β.

Την πρώτη 6άδα συμπλήρωσαν ο Ροδήλιος Π.Ο. Ρόδου (6.153), ο Π.Γ.Σ. Λάρισας (4.357) και ο Π.Ο.Πατρών (3.745), σε σύνολο 90 σωματείων που πήραν βαθμολογία.

Η παραπάνω Τελική Βαθμολογία Συλλόγων προέκυψε μετά την εισαγωγή των εξακοσίων ογδόντα τριών (683) εγκεκριμμένων Φύλλων Αγώνων δρόμου, πίστας, ορεινής ποδηλασίας και cyclo cross για το 2020.

Aκολουθεί η Τελική Γενική Βαθμολογία των Σωματείων.

2020-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΤΕΛΙΚΗ

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook