Κορoνοϊός – Βρετανία: Ατελείωτες ουρές στα κέντρα εμβολιασμού, εξαντλούνται τα τεστ | Video

κορoνοϊός-βρετανία-ατελείωτες-ουρές-1336623

Μεγάλες ουρές σχηματίζονταν σήμερα στα κέντρα εμβολιασμού των μεγάλων πόλεων της Αγγλίας μετά την έκκληση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον προς όλους τους ενήλικες να κάνουν ενισχυτική δόση εμβολίου κατά της COVID-19, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Reuters.

Ουρές είχαν σχηματιστεί στα εμβολιαστικά κέντρα στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ στη βόρεια Αγγλία. Επίσης υπήρξαν ζητήματα όσον αφορά την κράτηση ραντεβού διαδικτυακά.

«Η υπηρεσία κράτησης (ραντεβού) εμβολιασμού κατά της COVID αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή εξαιρετικά υψηλή ζήτηση άρα έχει θέσει σε λειτουργία σύστημα αναμονής», αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η Εθνική Υπηρεσία Υγείας. «Για όλους τους άλλους που βρίσκονται σε αναμονή, θα τους συνιστούσαμε να ξαναπροσπαθήσουν αργότερα σήμερα ή αύριο», προσθέτει.

Επίσης δεν ήταν διαθέσιμα αυτοδιαγνωστικά τεστ.

«Συγγνώμη, δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή άλλα διαθέσιμα αυτοδιαγνωστικά τεστ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επίσημη υπηρεσία κρατήσεων της κυβέρνησης. «Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Ή, μπορείτε να πάτε πίσω και να προσπαθήσετε αντ’αυτού να κάνετε κράτηση ενός ραντεβού για τεστ», σημειώνει.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook