Κορονοϊός: «Βάλτωσαν» οι εμβολιασμοί, το προφίλ όσων (λίγων) συνεχίζουν ακάθεκτοι

κορονοϊός-βάλτωσαν-οι-εμβολιασμοί-1251628

«Φρένο» και επίσημα έχει μπει στον εμβολιασμό στην Ελλάδα, καθώς μειώνεται καθημερινά η συμμετοχή και το «όνειρο» για το τείχος ανοσίας έχει αρχίσει να απομακρύνεται.

Σύμφωνα με το gov.gr η κάλυψη είναι σε αρκετές περιοχές ακόμη και κάτω από το 40% στον ολοκληρωμένο εμβολιασμό (πχ Ευρυτανία με 33,78%) την στιγμή που η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει, ενώ η πανδημία επανακάμπτει σε κρούσματα, νεκρούς και διασωληνωμένους.

Χαρακτηριστικά, ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 6/8, καταγράφηκαν 21 νεκροί και 191 διασωληνωμένοι, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 47 απώλειες λόγω του κορονοϊού και 379 άτομα στα νοσοκομεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Μάριος Θεμιστοκλέους στο υπουργείο Υγείας, ο μέσος όρος εμβολιασμών είναι 25.117 για την εβδομάδα 5-6/8, ενώ την προηγούμενη ήταν στους 27.243.

Επίσης, πέρα από την μείωση γενικά στο ρυθμό εμβολιασμού, παρατηρείται και χαμηλή συμμετοχή από τις μεγάλες ηλικίες.

Μάλιστα, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, ελπίδα για το τείχος ανοσίας, αποτελούν οι νέοι, που ήταν οι «κακοί» της υπόθεσης, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους με τα στοιχεία που παρουσίασε στις 6/9, επιβεβαίωσε την φράση του Γκίκα Μαγιορκίνη από τις 2/9 πως «ευχαριστούμε τους νέους που έσπευσαν να εμβολιαστούν τον Ιούλιο πριν τις διακοπές. Αναμένουμε υψηλό τείχος ανοσίας από τους νέους».

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «για την ηλικιακή ομάδα 18-24 το 45,4% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν υπολογίσουμε και τα ραντεβού ανέρχεται στο 47%.

Για την ηλικιακή ομάδα 15-17, το 20% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν υπολογίσουμε και τα ραντεβού θα ανέλθει στο 23,1%. Και έχουν μέχρι στιγμή εμβολιαστεί 74.000 παιδιά, έφηβοι. Για την ηλικιακή ομάδα 12-14, το 9,6% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν υπολογίσουμε και τα ραντεβού αυτό θα ανέλθει στο 11,5%. Έχουν ήδη εμβολιαστεί 36.500 παιδιά».

Έτσι, σχεδόν 7 στους δέκα που κάνουν το εμβόλιο είναι νέοι, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ως αρνητές ή αδιάφοροι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ αύξηση παρατηρείται στα παιδιά, όπου στέλνουν οι γονείς τους για να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται ένα «κόκκινο» φθινόπωρο από κρούσματα, καθώς αναμένεται άνοδος της πανδημίας, ενώ όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, όπως τα τοπικά lockdown, όπου πλανώνται ως φαντάσματα πάνω από αρκετές περιοχές.

ieidiseis.gr

One thought on “Κορονοϊός: «Βάλτωσαν» οι εμβολιασμοί, το προφίλ όσων (λίγων) συνεχίζουν ακάθεκτοι

  1. Αυτά περί τείχους ανόσιας είναι τόσο φαιδρά και γελοία που μόνο στην Ελλάδα τα λένε οι πολιτικοί και τα γιατρουδάκια παπαγαλάκια κομπογιαννίτες στο λαό αφού είναι ψέμα γιατί στούς κορωνοιούς δεν υπάρχει τείχος ανοσίας, γιαυτο κάθε χρόνο χρειάζεται εμβόλιο γρίπης επειδή κάθε χρόνο υπάρχει άλλη παραλλαγή.
    Προς τι λοιπόν οι πειραματικοί εμβολιασμοί, ένας, δύο, τρεις και τον κακό τους το καιρό, είναι σαν να χύνουν χημικά στις φλέβες του λαού υποσχόμενοι ότι έτσι θα πιάσουν συζήτηση με την ….σκιά τους. Δεν θα γίνει ποτέ ανοσία στον κορωνοιό γιατί απλά δεν υπάρχει, οι κορωνοιοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ για να τους σκοτώσεις η να τους αδυνατίσεις με εμβόλια, χημικά κλπ. Είναι κωδικές οδηγίες αναπαραγωγής μέσα σε ένα κέλυφος που υπάρχει μέσα μας και περιμένει να μας βρει σε στρες, κατάθλιψη, με αδύναμο ανοσοποιητικό όπως επίσης μετά χημοθεραπεια, εγχείρηση κλπ να πάει να κολλήσει πάνω σε ένα κύτταρο μας το οποίο θα διαβάσει την οδηγία αναπαραγωγής και θα αρχίσει να αναπαράγει τον κορωνοιό !
    Πως σας λένε ότι το εμβόλιο θα σας προστατεύσει αφού σας λένε ότι με το εμβόλιο θα σκοτώσετε κάτι που δεν είναι καν ζωντανό. Έλεος, σας έχουν πάρει Ν τελως στο δούλεμα για την κονόμα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook