Κορονοϊός: Τριανταεπτά τα κρούσματα στην Κρήτη – Δείτε τον χάρτη

κορονοϊός-τριανταεπτά-τα-κρούσματα-σ-1062590

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του  Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) τα κρούσματα στην Κρήτη έχουν αυξηθεί κατά 7 μέσα στις τελευταίες ώρες.

Παρόλο που μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής τα κρούσματα ήταν συνολικά 30 στο νησί σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα, μετά τον απολογισμό της ημερήσιας έκθεσης του ΕΟΔΥ με τα νέα κρούσματα ο αριθμός των περιστατικών έφτασε τα 37.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος Κρητικός που έχει βρεθεί θετικός στον ιό, παραμένει στην μονάδα του ΠΑΓΝΗ σε καλή κατάσταση, χωρίς να έχει ανεβάσει πυρετό. Αντίστοιχα η 38χρονη  γυναίκα από το στενό του περιβάλλον που επίσης είναι θετική στον ιό παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς συμπτώματα μέχρι στιγμής.

Συνολικά 7 τουρίστες μεταξύ των οποίων και μια οικογένεια με 2 παιδιά παραμένουν σε ξενοδοχείο καραντίνας. Και τα επτά κρούσματα έφθασαν στο νησί με την ίδια πτήση και έκαναν το σχετικό τεστ.

 

 

5 thoughts on “Κορονοϊός: Τριανταεπτά τα κρούσματα στην Κρήτη – Δείτε τον χάρτη

  1. Τα κρούσματα αυτά είναι τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ από την έναρξη καταγραφής τους, το Φλεβάρη.
    Πόσα από αυτά είναι τα ενεργά και ελεγχόμενα; Αυτό έχει σημασία.
    Πάντως είναι δεδομένο ότι αποκρύπτονται σκόπιμα το που βρίσκονται και πιθανά ο πραγματικός αριθμός τους, ελέω ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    Όλα για τον τουρισμό μπας και μπει κανά φράγκο στην Ελλάδα.

  2. Γιατί δεν γίνεται αναφορά των κρουσμάτων από τον κορονοϊό στην Κρήτη ανά αντιπεριφέρεια (Νομό);

  3. Έχετε ζαλίσει τον κόσμο στην ιδια καραμέλα 7 μηνες την ιδια προπαγάνδα,,,,στημενος είναι ο ιος το βαφτιζουν έτσι καταλάβετε το για πχ λενε 98 χρονων πέθανε απο κρόνοιος ψέματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook