Κορονοϊός – Toilet paper challenge: Δείτε τους αστέρες του ποδοσφαίρου στην viral πρόκληση της καραντίνας

κορονοϊός-toilet-paper-challenge-δείτε-τους-αστέρες-το-1016883

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην διακοπή σχεδόν όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στον κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μείνει κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Προκειμένου λοιπόν να σκοτώσουν την πλήξη της απομόνωσης ανακάλυψαν την ιδέα του «toilet paper challenge», στην οποία οι αστέρες της στρογγυλής θεάς προκαλούν ο ένας τον άλλο να κάνουν «γκελάκια» με ένα χαρτί υγείας!

Μάλιστα το συγκεκριμένο τρικ για να ξεπεραστεί αυτή η ρουτίνα, έχει μεταδοθεί με ρυθμούς αστραπής μέσω Instagram με αποτέλεσμα να καταστεί viral μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ονόματα όπως ο Σέρχιο Ράμος, ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο Τιερί Ανρί, ο Άνχελ Ντι Μαρία και άλλοι σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου αποδέχθηκαν την πρόταση, εντυπωσιάζοντας με τα ποδαράκια και άλλα… ζογκλερικά κόλπα με ένα ρολό χαρτί!

Δείτε τις πιο επιτυχημένες απόπειρες της νέας τάσης:

Η εν λόγω μόδα ωστόσο μεταφέρθηκε και εντός Ελλάδας, με τον Γιώργο Καραγκούνη να αποδεικνύει την κλάση του και στα γκελάκια με χαρτί υγείας, προκαλώντας μάλιστα τους συμπαίκτες του στην εθνική του 2004 να τον ανταγωνιστούν.

Δείτε τον παλαίμαχο άσο να εκτελεί εντυπωσιακά στο… Γ του σαλονιού του:

Και μια… αποτυχημένη προσπάθεια

Ο θρύλος της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής του SkySports μπήκε στη διαδικασία να κάνει κι εκείνος γκελάκια με το ρολό χαρτί.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κάραγκερ… απέτυχε παταγωδώς!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook