Κορονοϊός: Τι συμβαίνει 4 χρόνια μετά τον εμβολιασμό στον οργανισμό

κορονοϊός-τι-συμβαίνει-4-χρόνια-μετά-το-1254884

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απαντά σε όσους διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο με το επιχείρημα ότι δεν ξέρουν πως δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για τις παρενέργειες και τι θα συμβεί κάποια χρόνια μετά τον εμβολιασμό στον οργανισμό τους.

Όπως ανέφερε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας «αν εμβολιαστώ δεν έχει δοκιμαστεί τι θα γίνει 4 χρόνια μετά».

Σε αυτό ο ίδιος εξηγεί πως όταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται σε μια πρωτεΐνη, στην πρωτεΐνη ακίδα του κορoνοιού. «Ας υποθέσουμε ότι δεν εμβολιαστείς, και κολλήσεις φυσικά κορoνοιό και αναρρώσεις.

Τότε έχεις εκτεθεί και στην πρωτεΐνη ακίδα που σε εκθέτει το εμβόλιο αλλά και στις υπόλοιπες πρωτεΐνες του κορoνοιού. Φοβάται κανένας Έλληνας που κόλλησε και ανάρρωσε τι θα συμβεί σε 4 χρόνια μετά επειδή έχει εκτεθεί στην πρωτεΐνη ακίδα; Ούτε ένας. Γιατί αν εμβολιαστώ θα πάθω κάτι;» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

dikaiologitika.gr

One thought on “Κορονοϊός: Τι συμβαίνει 4 χρόνια μετά τον εμβολιασμό στον οργανισμό

  1. Σε οκτώ μήνες όχι σε τέσσερα χρόνια καθηγητάρα μου…έχεις ιδίαν άποψη(!) για τα «καλά» του μπολιάσματος!! Και φυσικά ευθύνη ουδείςςςς…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook