Κορονοϊός – Θρήνος στην Πέλλα: Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες γνωστός παιδίατρος και η γυναίκα του

κορονοϊός-θρήνος-στην-πέλλα-πέθανα-1146381

Θρήνος στην Σκύδρα Πέλλας για τους θανάτους ενός γνωστού παιδιάτρου, του Χρήστου Αζά, και της συζύγου του. Το ζευγάρι υπέκυψε στον κορoνοϊό με λίγες μέρες διαφορά, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία και τους οικείους τους.

Το πρωί της Τρίτης (8/12) η Ροζαλία Γαβρηιλίδου, συγγενής του ζευγαριού, μίλησε στο MEGA για την τραγική απώλεια. «Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια και τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στο ΙΚΑ ως παιδίατρος στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου.

«Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, η γυναίκα του Χρήστου Αζά, πέθανε και ο πατέρας μου, από κορονοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Τα χτυπήματα είναι απανωτά. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι αυτό. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός κόβει το νήμα της ζωής», πρόσθεσε.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook