Kορονοϊός: Θετική και η μητέρα του 3 μηνών βρέφους, αλλά τα μηνύματα είναι αισιόδοξα

kορονοϊός-θετική-και-η-μητέρα-του-3-μηνώ-1018032

Θετικό – όπως αναμενόταν – ήταν το τεστ στο νέο κορονοϊό της μητέρας από τη Σπερχειάδα Λαμίας, που νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία (δείτε ΕΔΩ).

Το πολύ ευχάριστο όμως είναι ότι πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα, καθώς επανήλθε πλήρως και η όσφρηση με τη γεύση της και γενικά η κλινική της εικόνα είναι πολύ καλή. Οι γιατροί στο Παίδων αξιολογούν ότι ίσως και το επόμενο 24ωρο να φανεί αρνητική, στον ιό, καθώς τα πρώτα συμπτώματα για εκείνη σημειώθηκαν πριν από 10 ημέρες.

Το ίδιο ευχάριστα είναι τα νέα και για το τριών μηνών μωρό της που είναι απολύτως καλά και διανύει την 8η ημέρα από τη διάγνωσή του με κορονοϊό. Το μωρό είναι και ο πρώτος επιβεβαιωμένος ασθενής του κορονοϊού από τη Φθιώτιδα σύμφωνα με το αποτύπωμα στον χάρτη του ΕΟΔΥ.

Η μητέρα του αν και ήταν βέβαιο ότι είχε τον SARS-CoV-2 δεν της έγινε εξέταση από την πρώτη στιγμή και αναμένεται να ανακοινωθεί ως νέο κρούσμα κατά την επίσημη ενημέρωση (25/3) των δημοσιογράφων από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Αντίστοιχα θα είναι το 2ο κρούσμα της Φθιώτιδας, χωρίς να έχουν βρεθεί καθόλου στη Φθιώτιδα.

Μητέρα και βρέφος δεν έχουν βρεθεί καθόλου στη Σπερχειάδα εξαιτίας των γνωστών περιπετειών τους και μόνο ο σύζυγος είχε επισκεφτεί το πατρικό του για κάποια χαρτιά την περασμένη Δευτέρα (16/3).

Προς ανακούφιση όλων και κυρίως της ίδιας της οικογένειας, ο ίδιος αποδείχτηκε αρνητικός στον ιό, νοσηλευόμενος στο κρεβάτι του πόνου του Νοσοκομείου Θηβών εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που είχε στο «90». Συμπληρώνουμε ότι για τον πατέρα υπάρχουν και άλλα ευχάριστα νέα καθώς αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του.

Πηγή: lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook