Κορονοϊός: Συνωστισμός έξω από τα καφέ, με κλειστή την εστίαση | Photos

κορονοϊός-συνωστισμός-έξω-από-τα-καφέ-1201147

Την ώρα που ο πρωθυπουργός τοποθετεί το άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα, φαίνεται ότι οι πολίτες -βοηθούντος και του καλού καιρού- έχουν βγει στους δρόμους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης παρατηρείται συνωστισμός έξω από καφέ στη Γλυφάδα, όπου ο κόσμος παίρνει το ρόφημά του και κάθεται να απολαύσει τον πιο ανοιξιάτικο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι στην τριτολογία του στη Βουλή, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η εστίαση θα ανοίξει κατά την εκτίμησή μου μετά το Πάσχα».

Παρόμοιες εικόνες παρατηρούνται και αλλού και φαίνεται ότι οι πολίτες, κουρασμένοι από το μακρόχρονο lockdown αναζητούν τρόπους να βγουν έξω, κάτι που, άλλωστε, φαίνεται ότι εισηγούνται και κάποιοι επιστήμονες.

Φυσικά, οι εικόνες αυτές δημιουργούν το αυτονόητο ερώτημα: είναι προτιμητέα η είκονα του άναρχου συνωστισμού ή μιας εστίασης που θα λειτουργεί σε ανοιχτούς χώρους, όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαμβάνει το ρόφημά του και τον καλό καιρό τηρώντας μέτρα και αποστάσεις…

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook