Κορονoϊός: Στο τραπέζι αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες των μέτρων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές και τα διοικητικά μέτρα για τους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων για τον κορονoϊό, αν οι εξελίξεις το απαιτήσουν.

Αυστηρότερα διοικητικά μέτρα για τους παραβάτες

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας αν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ως τώρα τήρηση των μέτρων από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, εντούτοις τόνισε ότι υπάρχει και μία μερίδα συμπολιτών μας που δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα αυτής της συγκυρίας.

Ο Κώστας Τσιάρας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ανέφερε ότι οι υπάρχουσες ποινές και τα μέτρα λειτουργούν αρκετά ικανοποιητικά.

Ωστόσο δεν απέκλεισε να επιβληθούν αυστηρότερες ποινές και πρόστιμα στο μέλλον.

«Αν δούμε ότι αυτό που θέλουμε, όχι να επιβάλλουμε αλλά να φέρουμε ως κουλτούρα σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που ελπίζω ότι θα διαρκέσει η πανδημία, αν δούμε ότι δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, πιθανόν θα πρέπει κανείς να σκεφτεί ακόμα και αυστηροποίηση των ποινών. Μιλάω για τα διοικητικά μέτρα».

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ