Κορονοϊός: Στο «πορτοκαλί» τα Χανιά – Έχουν το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο στην Κρήτη | Χάρτης

κορονοϊός-στο-πορτοκαλί-τα-χανιά-έ-1092053

Τον επιδημιολογικό χάρτη όπως έχει διαμορφωθεί πανελλαδικά παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά η Καθημερινή, ένα μήνα μετά την εφαρμογή του lockdown. Υπενθυμίζεται πως από τη στιγμή που η χώρα μπήκε σε καθολικό, οριζόντιο περιορισμό, σταμάτησε να δημοσιοποιείται ο χάρτης της χωρισμένος σε τέσσερα χρώματα –πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο–, ανάλογα δηλαδή με το επιδημιολογικό φορτίο, καθώς έγινε ολόκληρη η επικράτεια γκρι.

Μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας, η επιτροπή των ειδικών εξακολουθούσε να χρωματίζει τον χάρτη της Ελλάδας με βάση αυτά τα τέσσερα χρώματα και να βλέπει πώς εξελίσσεται η κατάσταση και στις 74 περιφερειακές ενότητες.

Ο χάρτης με τα τέσσερα χρώματα άλλαζε κάθε Τετάρτη, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας. Σήμερα βλέπετε πώς έχει η εικόνα πανελλαδικά, έπειτα από ένα μήνα lockdown, με τις 74 περιφερειακές ενότητες να διαμορφώνονται ως εξής: 20 είναι στο πράσινο, 18 στο κίτρινο, 11 στο πορτοκαλί και 25 στο κόκκινο.

Στην Κρήτη, με πορτοκαλί είναι μόνο η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχοντας το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο στο νησί, καθώς οι υπόλοιποι νομοί είναι κίτρινοι (Ρέθυμνο – Ηράκλειο) και πράσινο (Λασίθι)

 

3 thoughts on “Κορονοϊός: Στο «πορτοκαλί» τα Χανιά – Έχουν το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο στην Κρήτη | Χάρτης

    1. Τι να σου πουν και οι κανονικοί επιστήμονες? Οι επιστήμονες είναι οι πρώτοι που παρανομούν. Παραδόξως είναι πλέον και οι μοναδικοί Ρουφιάνοι των υπολοίπων. Ξεχάστε την κυρά «Κατίνα» της γειτονιάς. Τώρα οι Ρουφιάνοι είναι οι επιστήμονες. Ταυτόχρονα, επειδή θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω, έχουν πάντα δίκιο λόγω μόρφωσης, παρανομούν με επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο εξαπατώντας τις «αμόρφωτες» Αρχές και χλευάζουν τους αμόρφωτους «επιστήμονες» μικροαστούς απόφοιτους Λυκείου ή ΤΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook