Κορονοϊός στα Χανιά: «Είναι βέβαιο οτι θα έχουμε κρούσματα, το θέμα είναι να τα διαχειριστούμε αποτελεσματικά» | Photos + Video

κορονοϊός-στα-χανιά-είναι-βέβαιο-οτι-1072650

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: “Υγειονομικά πρωτόκολλα και διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19” διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χώρο του φρουρίου Φιρκά από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων(ΕΒΕΧ).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού σε εργαζόμενους και επισκέπτες τουριστικών επιχειρήσεων, την σωστή προετοιμασία των επιχειρήσεων, και την ορθή διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ομιλητές στην εσπερίδα ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού κ. Κυριάκος Κώτσογλου, η Προϊσταμένη του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου κ. Σταυρούλα Μαρακάκη, καθώς και ο κ. Δημήτρης Νικολακάκης, Προϊστάμενος Δημόσιας Υγείας της Αντιπεριφέρειας Χανίων.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων σε ένα χώρο με τις προβλεπόμενες συνθήκες για την συγκέντρωση ατόμων εν μέσω της πανδημίας, αλλά και με… ακαταμάχητη θέα.

Οι δηλώσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook