Κορoνοϊός: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγoς του Dj Decibel για τον θάνατό του – Συντετριμμένοι οι φίλοι του

κορoνοϊός-σε-κατάσταση-σοκ-η-σύζυγoς-το-1139312

Συγκίνηση και βουβό πόνο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 39χρονου Dj Δημήτρη Μπέλλου ή αλλιώς γνωστού ως «Decibel», ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου πάλεψε για 21 συνεχόμενες ημέρες με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες ο Δημητρης Μπέλλος κόλλησε κορωνοϊό κατά πασα πιθανότητα σε κάποιο από τα πάρτι όπου έπαιζε μουσική στις αρχές με μέσα Οκτωβρίου. Ο ίδιος εμφάνισε συμπτώματα και κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί άμεσα. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν εν ζωή. Σύμφωνα με πηγες από το στενό του περιβάλλον έπαθε πνευμονική εμβολή μετά τη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, σπουδαίο επαγγελματία και ιδιαίτερα παθιασμένο με τη δουλειά του.

Ο Δημητρης Μπέλλος δεν πρόλαβε να ζήσει κοντά στη νεογέννητη κόρη του, το δεύτερο παιδί που απέκτησε με την αγαπημένη του Ιωάννα τον Οκτώβριο. Η σύζυγος του είναι συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ, με τους φίλους και τους στενούς συγγενείς της να της συμπαραστέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο αδικοχαμένος Dj είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

Οι μαρτυρίες φίλων του και στενών συνεργατών του στο protothema.gr σχετικά με το πως άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστό Dj συγκλονίζουν. Ο Dj Δημήτρης Μαχαίρας, συνεργάτης και στενός φίλος του Δημήτρη Μπέλλου ή αλλιώς Dj Decibel, περιέγραψε στο protothema.gr πώς ο κορωνοϊός «χτύπησε» αρκετούς συνεργάτες του και δυστυχώς «πήρε» τον 39χρονο μακριά από τους αγαπημένους του έπειτα από 21 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να κόλλησε. Δουλεύαμε σε μαγαζιά. Εγώ μπήκα σε καραντίνα και δυστυχώς έχασα και τη μητέρα μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάτωσαν τα πνευμόνια του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ξέρω ότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή», μας είπε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, τονίζοντας πως «ήταν ένας από τους καλύτερους Dj στην Ελλάδα και ένα παιδί που είχε σεβασμό!». «Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από πού», είπε στο protothema.gr ακόμη ένας στενός φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του.

Χθες φίλοι του και πρώην συνάδελφοί του ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια στα σόσιαλ μίντια προκειμένου να μαζευτούν χρήματα ώστε να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook