Κορονοϊός – Σάλος στην Τουρκία: Φυγάδευση κόρης αξιωματούχου από καραντίνα | Video

κορονοϊός-σάλος-στην-τουρκία-φυγάδε-1014381

Σάλος ξέσπασε στην Τουρκία που σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι οι ειδήσεις για τον κορονοϊό βγαίνουν με το σταγονόμετρο, υπήρξε περιστατικό με φυγάδευση κόρης υψηλού αξιωματούχου που ήταν σε καραντίνα.

Το συμβάν έγινε ευρέως γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας κι απεικονίζει την απροκάλυπτη παρέμβαση της τουρκικής αστυνομίας να φυγαδεύσει την κόρη του διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας από το λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες πτήσης από το Παρίσι σε νοσοκομείο προκειμένου να μπουν σε καραντίνα.

Βλέποντας το γεγονός, οι συνεπιβάτες της αντιδρούν έντονα και αναρωτιούνται γιατί η κοπέλα εξαιρείται από την καραντίνα και μάλιστα το «σκάει» με τη βοήθεια της τουρκικής αστυνομίας. Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του συνεπιβάτης της Γκιουζιντέ Σοφού και η ανάρτησή του έχει ήδη προκαλέσει βροχή αρνητικών σχολίων στην Τουρκία.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις έντονες αντιδράσεις, ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, με ανάρτησή του λίγη ώρα πριν στο twitter δήλωσε ότι θα παρέμβει η δικαιοσύνη για αυτό που έγινε στο λεωφορείο. «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμία εξαίρεση. Όλοι είναι ίσοι ενώπιον των νόμων. Eξετάζουμε το περιστατικό», ανέφερε.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook