Κορονοϊός – Ρωσία: Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για το 80% των βαριά νοσήσαντων

κορονοϊός-ρωσία-πλαστά-πιστοποιητι-1294936

Αγορασμένο είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που αντιστοιχεί περίπου στο 80% των πολιτών της Ρωσίας, οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik-V, αλλά έχουν νοσήσει βαριά από κορονοϊό.

Έτσι δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής του Εθνικού ερευνητικού κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι της Ρωσίας, Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Ο Γκίντσμπουργκ διευκρίνισε ότι το να ελεγχθεί αν κάποιος έχει εμβολιασθεί ή όχι, μπορεί να γίνει, αν δει τις σημάνσεις του σκευάσματος, οι οποίες καταχωρούνται αν κάποιος έχει εμβολιασθεί. «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι σημάνσεις αυτές δεν υπάρχουν στο 80% των ατόμων αυτών που εμφανίζονται ως εμβολιασθέντες».

Ο Ρώσος επιστήμονας, αναφερόμενος στην πρακτικής της αγοράς πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, είπε ότι αποτελεί μέρος μόνο όσων στην πραγματικότητα συμβαίνουν.

«Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα, και με τα δικά τους αυτά χρήματα στην συνέχεια νοσούν και πεθαίνουν. Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Προφανώς με τον τρόπο αυτό αλλάζει η ψυχολογία τους. Νομίζουν ότι έχουν πράγματι εμβολιασθεί και παύουν να τηρούν τα όποια μέτρα προστασίας.

Ο κίνδυνος να νοσήσουν αυξάνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους, αλλά εκτός των άλλων εκθέτουν σε θανατηφόρο απειλή και τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook