Κορονοϊός: Όλη η Ελλάδα στο «κόκκινο» – Στο «βαθύ κόκκινο» και περιοχή της Κρήτης

κορονοϊός-όλη-η-ελλάδα-στο-κόκκινο-1161591

Στο «Βαθύ κόκκινο» και επίσημα το Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τον αρμόδιο Υπουργό ο νομός εντάσσεται σε αυστηρότερους περιορισμούς ήρθε μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Έτσι, τα μέτρα θα είναι διαφορετικά από περιοχή σε περιοχή.

Ειδικότερα, στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, αναστέλλεται η τέλεση γάμων και βαπτίσεων. Οι κηδείες θα επιτρέπονται μόνο με παρουσία εννέα ατόμων.

Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεηανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου.

Τα νέα μέτρα ισχύουν μέχρι την Τρίτη 16 Μαρτίου και περιλαμβάνουν:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα έως 5 το πρωί

-Απαγόρευση συγκεκριμένων αθλητικών δραστηριοτήτων

-Τέλεση λειτουργιών χωρίς πιστούς (με εξαίρεση κηδείες – έως 9 άτομα)

-Λειτουργία σχολείων με τηλεκπαίδευση

-Στις παραπάνω περιοχές κλείνει το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια, ενώ εφαρμόζεται τηλεργασία και μετακίνηση με τους κωδικούς για συγκεκριμένους λόγους.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Κορονοϊός: Όλη η Ελλάδα στο «κόκκινο» – Στο «βαθύ κόκκινο» και περιοχή της Κρήτης

  1. Το μόνο κόκκινο στην Ελλάδα είναι στην τσέπη σας, στο τραπεζικό σας λογαριασμό, στις πιστωτικές κάρτες σας, στις άλλοτε ποτέ δουλειές σας, μαγαζιά σας, επιχειρήσεις σας που εξαφανίστηκαν αναπιστροφα και τελειωτικά και το άλλο κόκκινο έρχεται στα #πιτια σας, τις πε4ιουσιες σας, το μέλλον των παιδιών σας. Για το κόκκινο στη ΅ωη σας δεν αναφέρομαι διότι οι ενήλικες ε ψηφισαν, στήριξαν και ανέχτηκαν τον ηλιθιο …..αυτοκράτορα που σε λίγο θα σας πετάει με την αστυνομία έξω από τα σπίτια σας με τη μαγκια του, με την ίδια μαγκια που σας λέει τα κεφάλια μέσα και σείς ρωτάτε : ποσο γρήγορα ? Να πάρω αναπνοή η θα θυμώσεις ? Ντροπή σας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook