Κορονοϊός – Οικογενειακό δράμα: Ζευγάρι πέθανε μέσα σε 14 ημέρες κι άφησε πίσω τρία παιδιά

κορονοϊός-οικογενειακό-δράμα-ζευγά-1199400

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία λόγω της πανδημίας αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στη Λαμία, όπου ένα ζευγάρι πέθανε από επιπλοκές του κορονoϊού μέσα σε διάστημα μόλις 14 ημερών, με αποτέλεσμα τρία παιδιά να μείνουν ορφανά.

Το ζευγάρι είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου. Στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, η 52χρονη μητέρα και ο 57χρονος πατέρας χρειάστηκε να διασωληνωθούν εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία τους.

Δυστυχώς, στις 13 Δεκεμβρίου η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της πάλεψε για συνολικά 29 ημέρες με τον κορονοϊό, τελικά όμως ούτε εκείνος τα κατάφερε και εξέπνευσε 14 ημέρες αργότερα. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο 57χρονος βγήκε αρνητικός στον κορονοϊό, αλλά οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν μη αναστρέψιμες.

Ήταν αντίθετοι με το εμβόλιο – Η επιρροή από τον πνευματικό τους

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο ζήτημα του κορονοϊού ήταν αντίθετοι με το εμβόλιο, παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδελφός τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ.

Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του, είχε αποκαλύψει μιλώντας στο Mega, ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό ο οποίος φέρεται να τους καθοδηγούσε.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook