Κορονοϊός: Να καθίσει στα έδρανα της ΝΔ προέτρεψε τον Τσακαλώτο ο πρόεδρος της Βουλής | Video

κορονοϊός-να-καθίσει-στα-έδρανα-της-νδ-1022129

Να καθίσει τα έδρανα της… Νέας Δημοκρατίας προέτρεψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Ως γνωστόν, αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού τα μέλη του Κοινοβουλίου στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τους συναδέλφους τους. Οι λίγοι αριθμητικά βουλευτές από κάθε κόμμα που είναι στην αίθουσα κάθονται πολύ αραιά μεταξύ τους.

Ο πρόεδρος του Σώματος, μόλις τελείωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πριν δώσει τον λόγο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, διαπίστωσε έχοντας πανοραμική άποψη της αίθουσας του Κοινοβουλίου από τη θέση που βρισκόταν, ότι ο τέως υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος καθόταν σχετικά κοντά με τον συνάδελφό του Νίκο Παππά και τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Παρακαλώ τον κ. Τσακαλώτο να απομακρυνθεί προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας» είπε ο κ. Τασούλας, προσθέτοντας ότι… «μπορεί να πάει να καθίσει εάν θέλει και στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα τον παρεξηγήσει κανείς» με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε γέλια όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα. Πράγματι, ο κ. Τσακαλώτος πήρε τις σημειώσεις του και σηκώθηκε χαμογελώντας από το έδρανο. Δεν πήγε όμως προς την πλευρά που καθόντουσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά προτίμησε να καθίσει στα πιο ορεινά έδρανα του κόμματός του, που δεν υπήρχε κανείς.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook