Κορονοϊός: Λιγότερες οι παραβάσεις των μέτρων στην Κρήτη

κορονοϊός-λιγότερες-οι-παραβάσεις-τω-1211800

Πολύ λιγότερες ήταν οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σχετικά με τους ελέγχους των αρχών για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Συνολικά στην Κρήτη βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις για την χρήση της μάσκας και 36 παραβάσεις για μετακινήσεις.

Οι παραβάσεις για τη χρήση της μάσκας:

-3 παραβάσεις στα Χανιά

-1 παράβαση στο Ρέθυμνο

-10 παραβάσεις στο Ηράκλειο

Οι παραβάσεις για μετακίνηση:

-7 παραβάσεις στα Χανιά

-4 παραβάσεις στο Ρέθυμνο

-22 παραβάσεις στο Ηράκλειο

-3 παραβάσεις στο Λασίθι

Zarpanews.gr

One thought on “Κορονοϊός: Λιγότερες οι παραβάσεις των μέτρων στην Κρήτη

  1. ρε μας δουλευετε;; τι λιγοτερες οι παραβάσεις, λιγοτεροι οι ελεγχοι, τι λιγότεροι; μηδενικοι… βασικα εχετε κανει στροφη 180°, πριν λιγους μηνες μας δέρνατε και που βγαιναμε έξω κ τωρα παρτυ καθε βραδυ και απειρος συνοστισμός. Χθες πέρναγα απ’την Δασκολογιάννη κατα τις 11μμ για να επστρέψω σπιτι μου, και με το που ξεκίνησε η «απαγορευση», εκατοντάδες κόσμου χωρις καμια μασκα να ειναι γυρω απ το περίπτερο στη σπλάτζια και στα γυρω μαγαζια ΚΑΙ… λίγο πιο πάνω, στην δασκαλογιαννη η αστυνομία να εχει «μπλοκο» και να ρωτάει απλα τα αμαξια που πανε… αστειότητες!!! Ο κόσμος εχει κουραστει (ειδικα οι νεοι) και θελει να ξεδώσει (πολυ λογικό) και στον αντίποδα εχουμε ολα τα παραλογα μετρα, οπως η απαγορευση κυκλοφορίας… που επειδη ειναι παραλογη δεν τηρείται και επειδη δεν υπαρχουν ελεγχοι αλωνίζει ο καθενας χωρις κανενα μετρο προστασίας, ουσιαστικα ενω τα «μετρα» αυτα ειναι για να προστατευθούμε υποτίθεται, εν τελει εχουν το αντιθετο αποτελεσμα.

    Σταματήστε τα αχρηστα sms, και την απαγορευση κυκλοφορίας, κρατήστε τα μαγαζια ανοιχτα ολο το βραδυ με αυστηρους κανονες απλα που θα τηρούνται, ειναι πολυ πιο ασφαλές και κυρίως θα βοηθησετε τον κόσμο να διασκεδάσει χωρίς να μπει στην διαδικασία να κανει του κεφαλιου του… να προχωρίσει κ ο εμβολιασμός μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα, αντε μπας και ξεμπλέξουμε απ’αυτη την ιστορία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook