Κορονοϊός: Λιγότερα σήμερα τα κρούσματα στην Κρήτη – Πόσα εντοπίστηκαν σε κάθε νομό

κορονοϊός-λιγότερα-σήμερα-τα-κρούσμα-1214327

Λιγότερα σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη. Τα περισσότερα αλλά σημαντικά μειωμένα και πάλι στο Ηράκλειο με τον αριθμό τους να φθάνει στα 37. Στα Χανιά εντοπίστηκαν 19 περιστατικά, στο Λασίθι 11 και στο Ρέθυμνο 7.

Οι πίνακες:

One thought on “Κορονοϊός: Λιγότερα σήμερα τα κρούσματα στην Κρήτη – Πόσα εντοπίστηκαν σε κάθε νομό

  1. Ο/Η Άντε τυχεροί, ούτε λαχείο να είχαμε κερδίσει με τον μπασταρδο της Ντορας, τον εγγονό του δοσίλογου, του καταδότη Μητσοτακη ! λέει:

    Έτσι είναι σύντεκνοι ……καπετάνιοι, οπλαρχηγοί και παλληκάρια, μόλις περάσει το Πάσχα και αρχίσουν ναρχωντε οι …..φίλοι και δανειστές μας οι ……..Γερμανοί θα μας εβγάλουνε τις μουδαρές, θα μας επιτρέψουνε ( μεγάλη η χάρη τους ), να βγούμε από την πόρτα μας, να πάμε να σερβίρουμε και να περιποιηθούμε σαν λακέδες που σωστά μας έχουν περάσει, γιατί είμαστε, τους φίλτρου ς Γερμανούς, γιατί κάποιος ρε αδερφέ πρέπει να πλένει τα σεντόνια, να καθαρίζει τις τουαλέτες τους, να μαζεύει τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά τους, πως αλλοιώς χωρίς το φιλοδώρημα τους θα μπορέσουμε σαν ……περήφανοι Κρητικοί να πάρουμε ψωμί και γάλα των κοπελιών μας ? Αν γνώριζε ο Βενιζέλος πως θα καταντουσαμε την Κρήτη θα την είχε χαρίσει στον Τούρκο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook