Κορονοϊός- Λαμία: Διασωληνώθηκε 49χρονος γιατρός – Νοσηλεύονται η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 49χρονος γιατρός χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νόσησε με κορωνοϊό.

Ο γιατρός – πνευμονολόγος στην ειδικότητα- εργάζεται και στη κλινική Cοvid του νοσοκομείου. Δυστυχώς κόλλησε και όλη του η οικογένεια. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική Covid με συμπτώματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, χωρίς σοβαρά συμπτώματα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για τον 14ο υγειονομικό του Νοσοκομείου Λαμίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ 18 υγειονομικοί κατέληξαν από κορωνοϊό, με τις οικογένειές τους σε απόγνωση «αφού ακόμη η πολιτεία δεν έπραξε το αυτονόητο χαρακτηρίζοντας τον θάνατό τους εργατικό ατύχημα».

Τα στοιχεία δείχνουν ότι 5.000 υγειονομικοί έχουν νοσήσει έως τώρα. Εξ αυτών, τουλάχιστον 300 έχουν νοσηλευτεί. Δέκα υγειονομικοί που διασωληνώθηκαν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νόσο.

Πηγή:protothema.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερώτηση : Γιατί νοσηλεύω ντε τα παιδιά αφού δεν έχουν «σοβαρά « προβλήματα ? Απάντηση : Για να κολλήσουν κορωνοιό η λοίμωξη νοσοκομείων και να αρχίσουν μετά να σπέρνουν τον τρόμο από κανάλια και εφημερίδες για τα άτυχα τα τέσσερα παιδιά που είναι διασωληνωμένη και παλεύουν για τη ζωή τους !
    Αφού όπως βλέπουμε τα αναφέρουν για τρόμο ακόμα και τώρα που δεν έχουν τίποτα !
    Αρχίστε να σκεφτεστε, αλλοιώς θα σας πεθάνουν ολους !
    Ερώτηση : Σε άλλες δυτικές χώρες που τα κανάλια κοι οι εφημερίδες ουρλιάζουν για κατακόμβες και οι πολιτικοί διέταζαν λοκνταουν ο κόσμος ξεσηκώθηκε, τους έγραψε, άνοιξαν τα μαγαζιά, γύρισαν στις δουλειές τους, ο κόσμος κυκλοφορα ελεύθερα όπως πρώτα, οι πολιτικοί το βούλωσαν και ούτε κορωνοιός υπάρχει πλέον ούτε τρομολαγνία. Όλα πίσω στην ρουτίνα !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ