Κορονοϊός: Εκατοντάδες Χανιώτες στην πλατεία Δικαστηρίων για το πρώτο δωρεάν rapid test | Photos+Video

κορονοϊός-εκατοντάδες-χανιώτες-στην-1146919

Πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η πρώτη μαζική εξέταση για κορονοϊό στα Χανιά, η οποία ξεκίνησε στις 10 το πρωί στην πλατεία Δικαστηρίων μέσω ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου (Drive Through) με ρινοφαρυγγική λήψη.

Η προσέλευση του κοινού με τα οχήματά τους στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ήταν μεγάλη, και ο αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας Χανίων Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, κ. Στέφανου Ντουκάκη, έφτασαν τα 600 

Τα τεστ έγιναν από τετραπλό συνεργείο του ΕΟΔΥ στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε πολίτες που προσέρχονταν στον χώρο με αυτοκίνητο από τρεις οδούς, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σφακιανάκη και Παπανδρέου.

Η Τροχαία Χανίων συνέβαλε στην ομαλή κίνηση των οχημάτων, με τους οδηγούς να έρχονται, να δηλώνουν τα στοιχεία τους και να τους γίνεται άμεσα το τεστ. Η ενημέρωση για το αποτέλεσμα γίνεται με μήνυμα. Η όλη διαδικασία είναι ταχύτατη.

Στο τεστ συνδράμει και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από το Ηράκλειο.

Τα οχήματα στρίβουν δεξιά στην Πυθαγόρα πριν το κτίριο της Αντιπεριφέρειας, ενώ τα κλιμάκια πραγματοποιούν το τεστ στην πίσω πλευρά του, όπου βρίσκεται το πάρκινγκ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Δείτε τι δήλωσαν οι Συντονιστές των ΤΟΜΥ Χανίων και Ηρακλείου, Στέφανος Ντουκάκης και Παναγιώτης Μαμαντζάκης: 

10 thoughts on “Κορονοϊός: Εκατοντάδες Χανιώτες στην πλατεία Δικαστηρίων για το πρώτο δωρεάν rapid test | Photos+Video

  1. μπεεεεεεε μπεεεεεεεε

    μπεεεεεεε μπεεεεεεεεεεε

    μπεεεε μπεεεε μπεεεεεε……..

    το πιασες το υπονοουμενο η θες και μεταφραση?

    1. μπρε αναμουταλε τους επιστημονες και τους γιατρους τους αμφισβητεις, τον κοπο των νοσηλευτων που ολα τα χρονια τωρα σε φροντιζαν τους αμφισβητεις, τους αστυνομικους τους αμφισβητεις, χιλιαδες ανθρωποι που κολλησαν τους αμφισβητεις, χιλιαδες ανθρωποι που κανουν τεστ τους αμφισβητεις, τους δασκαλους τους αμφισβητεις. Τι διαολο δα; Μονο εσεις ειστε οι εξυπνοι. Αλλα αυτο που με εξοργιζει με εσας τους επαναστατες κατα του ιου ειναι οτι δε σεβεστε ουτε τους 100αδες νεκρους καθε μερα και ουτε τους συγγενεις τους.
      ΥΓ. Στη Θεσσαλονικη κατι φασισταρια που φωναζαν κατα των μασκων και του ιου και σωπασαν ξαφνικα επειδη κολλησαν και εχασαν δικους τους ανθρωπους δε σε επεισαν; Κατι παπαδες που το επαιζαν μπροσταρηδες οτι δεν υπαρχει ιος και κολλησαν και δυστυχως καποιοι πεθαναν δε σε επεισαν; Ανθρωποι με ονοματεπωνυμο και κρυμμενοι πισω απο ενα σχολιο κανωντας μπεεεε

  2. Κάνε κι άλλο μπε να δείξεις την παιδεια σου αμόρφωτε. Εκπληκτικό επιχείρημα το μπεεε… Επιστήμονες, γιατροί, εκατομμυρια νεκρών, εκατομμυρία διασωληνωμένος κι εσυ αμορφωτε βοσκε στον κόσμο σου… Αλλά ένα χρόνο ρε χαζοί άνθρωποι, ένα σωστό επιχείρημα και επιστημονική έρευνα δεν βγαλατε.. Που να δηλώνει ρητά ότι όλα είναι ένα ψέμα… Μακάρι να κολλήσεις και οχι ΜΕΘ ουτε γιατρό να μη σου φέρουν… Αυτό σας αξιζει

    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΙΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ.
      ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΗ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΛΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ

  3. Τοσο θανατηφορα αρρωστια που δεν προκαλει κανενα συμπτωμα, που πρεπει να κανεις τεστ για να δεις αν εχεις εναν ιο τον οποιο τοσα χρονια ειχες μεσα σου απο τη γριπη και το κρυολογημα. Που σκοτωνει ολους τους 95αρηδες πανω στο ανθος της ηλικιας τους. Καντε τεστ, σταματηστε να ζειτε επειδη σας ειπε η αγαθη κυβερνηση και η τηλεοραση οτι ειστε αρρωστοι. Σταματηστε να σκεπτεστε, μονο ο τιμιος ιατρος και ο τιμιος πολιτικος ξερει, αυτοι ειναι οι ειδικοι. Μην πιστευετε στα ματια σας, μονο στην τηλεοραση.

  4. Δηλαδη τα προηγουμενα χρονια πεθαιναν στην Ελλαδα καθε μερα!!!! 100 ανθρωποι απο ιο και γριπη; Μονο μια επισκεψη στο site της ΕΛΣΤΑΤ φτανει να σε διαψευσει. Ναι δεν ειναι θανατηφορος, δεν ειναι δηλητηριο αλλα μπορει να προκαλεσει πολυ μεγαλες επιπλοκες Δευτερον, ποιος σου ειπε οτι δεν προκαλει συμπτωμα; Οσοι πεθαινουν ή νοσηλευονται εχουν σοβαρα συμπτωματα. Συνηθως οι νεοι ειναι ασυμπτωματικοι και απο αυτους οχι ολοι φυσικα. Και δε χρειαζεται να χεις συμπωματα για να κανεις τεστ, καθως αν τα εμφανισεις ειναι ηδη αργα να χεις κολλησει κι αλλους. Τριτον τι εννοεις εναν ιο που εχεις μεσα σου; Επισης επιστημονικα αυτος ο ιος ειναι νεος, καθως ιοι μεταλλασονται. Τεταρτον, δηλαδη οποιος περασει τα 70 χρονια δεν εχει νοημα να ζει ετσι; Μανα Πατερα εσυ δεν εχεις; Πεμπτον, το τεστ αποτελει μια ιατρικη εξεταση. »Τεστ» σου κανουν για να δεις αμα εχεις ζαχαρο, τεστ σου κανουν για να δουν αν εχει aids κτλ κτλ. Και τελος, προφανως και δεν πιστευω στους πολιτικους, αυτοι φερουν την ευθυνη που πεθαινει ο κοσμος. Προφανως βρηκαν ευκαρια λογω ιου να εκμεταλλευτουν καταστασεις.Τα ματια μου ομως βλεπουν και ανθρωπους να πεθαινουν. Εσυ μπορει να ζεις σε κανα χωριο και να βλεπεις 20 ιδιους ανθρωπους γυρω γυρω, αλλα για κατεβα μια βολτα στο νοσοκομειο Χανιων. Για ρωτα τους γιατρους αν υπαρχει ιος. Ξερεις, ειναι οι ιδιοι γιατροι που θα σε σωσουν αμα (χτυπα ξυλο) εχεις ενα τροχαιο. Ειναι οι ιδιοι που θα σωσουν καποιον απο ενα εμφραγμα. Ενταξει καλο το παραμυθακι σας τον Μαρτη και τον Απριλη που ειχατε το επιχειρημα ξερεις κανενα να νοσησε; Ξαφνικα το καταργησατε γιατι προφανως οι περισσοτεροι ξερουν. Αλλα περα απο αμπελοφιλοσοφιες, επιστημονικα επιχειρηματα εχεις; Καποιο αρθρο απο ενα γιατρο κατι; Γιατι εσυ μπορει να μην εχεις βγαλει ουτε το Λυκειο και να καθεσαι να αμφισβητεις ανθρωπους που σπουδαζουν 10ετιες και πανε την επιστημη μπροστα. Ειτε ειναι Ιατρικη, ειτε φυσικη, ειτε πληροφορικη. Γιατι λιγο να δει κανεις τα σχολια και το προφιλ των αρνητων του ιου, βλεπει κατι βοσκοφατσες με μεγιστο εκπαιδευτικο επιπεδο το λυκειο (και αν το τελειωσαν κι αυτο).

  5. Πωωωω ευτυχώς που δε πέρασα από τα δικαστήρια και είχα και δουλειά….να κάνω κάτι που έχει ισχύ μερικές μέρες νομίζω…..πωωωω ευτυχώς που δε πέρασα !!

  6. Από αυτούς μέσα στα αυτοκίνητα, ανάθεμα με και φορούσε ένας ζώνη.
    Ένας απ’ αυτούς να μη μιλάει στο κινητό οδηγοντας
    Ένας απ’ αυτούς να φοράει κράνος.
    Κατά τα άλλα φοράμε τη μάσκα στο αυτοκίνητο αλλά όχι τη ζώνη …
    Έλλειψη παιδείας κύριοι.
    Τηλεόραση, κουτοχορτο και ένα κινητό στο χέρι
    Αυτοί ειμαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook