Κορονοϊός: Έγκυος γυναίκα στα Χανιά περιγράφει την εμπειρία της σε σούπερ μάρκετ

κορονοϊός-έγκυος-γυναίκα-στα-χανιά-πε-1023541

Την αδιαφορία των συμπολιτών μας που δεν τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και την έλλειψη προσοχής από τους υπευθύνους super market στα Χανιά, επισημαίνει με σχόλιό της αναγνώστρια του zarpanews.gr:

«Σκέφτηκα να γράψω μια δική μου εμπειρία, η οποία αφορά συγκεκριμένα την χανιώτικη κοινωνία, εφόσον δεν βλέπω εδω και 3 εβδομάδες καμία πρόοδο οσον αφορά στο θέμα της προσοχής που επιβάλλεται να επιδείξουμε απέναντι στην καινούργια κατάσταση.

Είμαι εγκύος και χθές (04/04) επισκέφτηκα για τρίτη φορά μέσα στο δεκαπενθήμερο γνωστό σουπερμάρκετ. Τα μέτρα οσον αφορά στην είσοδο των ατόμων τηρούνται ευτυχώς κανονικά αλλα κάπου εκεί τελειώνει η «προσοχή» των υπευθύνων, οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα στο βωμό του κέρδους.

Οι προβλεπόμενες αποστάσεις δεν τηρούνται απο τους πελάτες, οι οποίοι κολλάνε ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς να τους ενδιαφέρει ούτε ο εαυτός τους ούτε οι άλλοι. Η διεύθυνση συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεν κάνει συστάσεις ούτε καν μια τυπική ανακοίνωση στα μεγάφωνα.

Αναρωτιέμαι: τα περισσότερα καταστήματα έκλεισαν για την προστασία μας, ποιος όμως θα μας προστατέψει απο τους ανεγκέφαλους του σουπερ μάρκετ; Επειδή στα Χανιά δεν έχουμε έξαρση, αυτό σημαίνει οτι πρέπει να είμαστε αδιάφοροι; Τα μέτρα εξω είναι αυστηρά, αλλα ο κίνδυνος παραμονεύει στο σούπερ μάρκετ. Πρώτιστα ο καθένας απο εμάς και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι σε αυτά τα καταστήματα πρέπει να καταλάβουν την επικινδυνοτητα της κατάστασης και να δράσουν άμεσα, σκεπτόμενοι τις εκατοντάδες θυμάτων σε καθημερινή βάση. Λίγο σεβασμό στον διπλανό σας φίλοι μου!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook