Κορονοϊός: Εφαρμογή του δήμου Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες για την εξέλιξη του ιού

κορονοϊός-εφαρμογή-του-δήμου-ηρακλεί-1018283

Με την ανανεωμένη εφαρμογή, που ονομάζεται «ΔΗΜΟΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», επιχειρεί ο δήμος Ηρακλείου να κρατάει ενήμερους τους πολίτες σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Η εφαρμογή τίθεται στην υπηρεσία των δημοτών που μένουν σπίτι, ενώ ο δήμος Ηρακλείου καλεί όλους τους δημότες να κατεβάσουν στις κινητές συσκευές τους την νέα έκδοση της εφαρμογής.

Η νέα έκδοση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, είναι διαθέσιμη σε συσκευές με λειτουργικό Android και iOS και σε αυτή έχει προστεθεί ειδική ενότητα ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, η οποία περιλαμβάνει, πληροφόρηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώσεις του δήμου Ηρακλείου σχετικά με τον κορονοϊό και ταυτόχρονα δυνατότητα υποβολής αιτημάτων από τους δημότες για την καταγραφή αναγκών και αιτήματα για ψυχολογική υποστήριξη.

Επιπλέον υπάρχει η ειδική ενότητα «Πολιτική Προστασία» για ενημέρωση σχετικά με οδηγίες για έκτακτα γεγονότα, καθώς και ενημέρωση για τους χώρους καταυλισμού και χώρους καταφυγής, αλλά και δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης των δημοτών μέσω Push Notifications για έκτακτα περιστατικά και ενημερώσεις.

«Υπενθυμίζουμε επίσης ότι μέσα από τον «ΔΗΜΟΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», οι δημότες μεταξύ άλλων μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα για χορήγηση πιστοποιητικών, να βλέπουν τις εφημερίες των φαρμακείων και των νοσοκομείων, καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα του δήμου», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook