Κορονοϊός: Αστυνομικοί χορεύουν το «Βaby shark» για παιδιά που είναι κλεισμένα στο σπίτι | Video

κορονοϊός-αστυνομικοί-χορεύουν-το-βaby-1022758

Με έναν ξεχωριστό τρόπο η αστυνομία στην Ανδόρρα θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες του κρατιδίου που μένουν σπίτι και τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τα περιπολικά, άνοιξαν δυνατά τη μουσική και προσέφεραν μια χαρούμενη εικόνα στους πολίτες που τηρούν την καραντίνα.

Μάλιστα, για να ευχαριστήσουν και τα μικρά παιδιά που δυσκολεύονται από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, χόρεψαν και τραγούδησαν το «baby shark», με την επιθυμία να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που είναι έγκλειστα εδώ και μέρες.

«Ενδιάμεσα από την παράδοση γευμάτων σε ανθρώπους που έχουν αποσυρθεί στα σπίτια τους και τις περιπολίες, χρειάζεται λίγη μουσική», σχολίασαν οι τοπικές αρχές της επαρχίας Escaldes με δημοσίευσή τους στο Twitter.

Ο κόσμος βγήκε όπως ήταν αναμενόμενο στα μπαλκόνια και χτύπησε παλαμάκια στους ρυθμούς της μουσικής.

Το Πριγκηπάτο της Ανδόρρας είναι πολύ μικρό περίκλειστο κράτος, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ευρώπη, στα ανατολικά Πυρηναία, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας. Έχει έκταση 468 τ.χλμ. και πληθυσμό 77.543 κατοίκους σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις του 2019.

Στις 16 Μαρτίου η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων (εκτός από εκείνα με είδη πρώτης ανάγκης) καθώς και ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook