Κορoνοϊός: Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και ο αστυνομικός τον ψέκασε | Video

κορoνοϊός-αρνήθηκε-να-φορέσει-μάσκα-κα-1100829

Ένας άνδρας αρνήθηκε να συμμορφωθεί στους κανόνες που επιβάλει η εποχή του κορωνοϊού και έφυγε από το τρένο… κλαίγοντας. Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Lime Street στο Λίβερπουλ, όταν ένας επιβάτης τρένου, όπως κατήγγειλαν άλλοι επιβάτες, όχι μόνο δεν φορούσε την μάσκα του ως όφειλε, αλλά έβηξε και σε άλλους δύο επιβαίνοντες.

Στο βίντεο που έχει ανέβει στην ηλεκτρονική έκδοση της Mirror, ένας αστυνομικός ζητάει από τον απείθαρχο επιβάτη να φορέσει τη μάσκα του.

Η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ είναι υποχρεωτική, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι υγείας, αναφέρει ο νόμος και στην Αγγλία και αυτό επικαλέστηκε ο επιβάτης, που αρνούνταν πεισματικά να ακολουθήσει την οδηγία του ένστολου.

Ο Βρετανός αστυνομικός επέμεινε, ζητώντας του να κατέβει από το τρένο, με τους δυο τους να πιάνονται στα χέρια και ο αστυνομικός να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού, πριν περάσει χειροπέδες στον επιβάτη, που αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών σε ανακοίνωση της για το περιστατικό αναφέρει: «Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για απειλητική συμπεριφορά και επίθεση σε αστυνομικό στο τρένο για το Λίβερπουλ στον σταθμό Lime Steet. Το συμβάν έγινε στις 3:20 πμ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου. Ο αστυνομικός κλήθηκε μετά από καταγγελία ότι ένας άνδρας έβηξε σε δυο επιβάτες».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook