Κορονοϊός: Απίθανο γκράφιτι με… μάσκα σε περιοχή των Χανίων | Photos

κορονοϊός-απίθανο-γκράφιτι-με-μάσκα-1139218

Ένα εξαιρετικό graffiti σε τοίχο, στην οδό Εμμανουήλ Πατεράκη, στην περιοχή των Δικαστηρίων, έχει κάνει την εμφάνισή του στα Χανιά.

Επίκαιρο και καλοφτιαγμένο, δείχνει ότι έχει πηγή έμπνευσης την κατάσταση που ζούμε με τον κορονοϊό, με τη μάσκα κεντρικό στοιχείο της σύνθεσης.

Δεν γνωρίζουμε πότε εμφανίστηκε, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν το έχουν δει πολλοί, καθώς η οδός Πατεράκη, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία παρακάτω, είναι απλά ένα στενό χωρίς καμιά ιδιαίτερη κίνηση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Zarpa Radio 89,6 όμως, Δώρα Τζατζάνη, το είδε, κι έτσι, μπορείτε πλέον να το δείτε κι εσείς.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Κορονοϊός: Απίθανο γκράφιτι με… μάσκα σε περιοχή των Χανίων | Photos

    1. Ολα τα Χανια εχουνε μαθει ποιος ειναι!!!Το ονομα που γραφει τα αρθρα ειναι φυσικα ψευδωνυμο ε;;;;Πιε και μια πορτακαλαδα,αραιωμενη ομως με νερο,ποσο λεει στο χαρτακι στην Βιοχυμ;;;ενα νερο ενα χυμος,στην υγεια μας!!!

  1. Μια επανάληψη του γνωστού ΜΟτίβου Sχεδιασμένου αυτή τη φορά σε ιδιωτικό και όχι σε δημοτικό κτήριο, όπως το 2016 στο νεότευκτο πάρκινγκ, σε σύνθεση τώρα με την γκράφιτι προσωπική άποψη του σχεδιαστή περί της αποδοχής της όμορφης μάσκας-αξεσουάρ στα πρόσωπα-προσωπικότητα του μέσου πολίτη. Το επόμενο γκράφιτι του ιδίου προφανώς θα είναι μια επίσης ωραιοποιημένη εξωτερική κάμερα ασφαλείας σε σχολείο, από αυτές που τοποθετεί η δημοτική αρχή του Δήμου Χανίων προς αποφυγή των γκράφιτι, με σχέδιο πουά και κόκκινη κορδελίτσα. Πρόκειται απλά για μια έκφραση της αμερικάνικης υποκουλτούρας που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτιστική κληρονομιά των Κρητικών. Ξένο στοιχείο, απορριπτέο.

  2. Καλως τονε το «Στεργιαδη»,την ήπιες την Βιοχυμ;;;

    Tι σε κανει να πιστευεις οτι ενδιαφερομαστε τι πιστευει ενα διαταραγμενο ατομο οπως εσύ;;;Εεε;;;;;;;;;;

  3. «Στεργιαδης» ο συνεργατης-φιδι κολοβο του Βενιζελου και υπευθυνος της Σμυρνης που φορτωσε και την τελευταια του καρεκλα στο πλοιο κι εφυγε μια βδομαδα πριν τη σφαγη σαν κυριος για να παει στη Γαλλια να πολιτευτει…

    Δεν το πηρες τυχαια αυτο το ψευδωνυμο,ε;;;»κυριε» Π;;;;;

    Συναδερφε!!!

  4. Για τους ανθρώπους που διαβάζουν τα σχόλια καλό θα ήταν να μάθουν πως ο κύριος ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ είναι ένας παντελος ανώμαλος στα Χανιά ο οποίος έχει εμμονή με την καταπολέμηση του γκράφιτι στα Χανιά (θα τον δείτε σε κάθε σχετικό άρθρο περί γκράφιτι στα Χανιά) καπηλευεται τον χριστιανισμό και σύμβολα της πατρίδας και σε συνδιασμο με συμβάντα βανδαλισμού μνημείων όπου ΚΑΝΕΙΣ μας δεν τα υποστηρίζει προσπαθεί να εξαλείψει εξ ολοκλήρου το γκράφιτι ακόμα και φοβερά ταλέντα τα οποία το έχουν πάει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα έχει διασυνδέσει το γκράφιτι με την αναρχία και το διεστραμμένο του μυαλό έχει στείλει δεκάδες παιδιά και τις οικογένειες τους στα δικαστήρια επιβάρυνοντας τα με ανούσιες δικες. Αλήθεια αναρωτιέμαι πως γίνεται κάποιος νοημον άνθρωπος να θέλει να απαγορεύσει μια μορφή έκφρασης γνωστή ως » χιπ χοπ » μόνο και μόνο διότι δεν πρεσβεύει τα δικά του πιστεύω?

    ~Ανοημονες βιούσι ου τερπόμενοι βιούν~

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook