Κορονοϊός: Ανακοινώθηκαν 78 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 821 συνολικά – Στους 22 οι νεκροί | Video

κορονοϊός-ανακοινώθηκαν-78-νέα-κρούσμα-1016463

Τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, τα οποία φτάνουν τα 78,ανακοίνωσε σήμερα 25 Μαρτίου, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του υπουργείου Υγείας, στις 18:00

Με τις νέες περιπτώσεις του Covid-19, τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας φτάνουν τα 821. Από αυτούς οι 134 νοσηλεύονται με τους 53 να είναι διασωληνωμένοι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νεκροί από τον ιό φτάνουν τους 22, με τον μέσο όρο της ηλικίας τους να είναι τα 75 έτη.

Ακόμη σημείωσε πως 136 άνθρωποι νοσηλεύονται, με 53 από αυτούς να είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένοι.

Τόνισε επίσης πως οι νεκροί είναι 22. 18 εξ αυτών ήταν άντρες και 4 γυναίκες, ενώ 21 στους 22 είχαν υποκείμενο νόσημα.

Οδηγίες Τσιόδρα για τα σπίτια που έχουν ασθενή

“Να παρακολουθείτε την υγεία σας. Χρειάζεται τακτική και καθημερινή επικοινωνία αν είναι δυνατόν με κάποιο ειδικό”, τόνισε για τα σπίτια στην Ελλάδα στα οποία υπάρχει ασθενής.

Και συνέχισε: “Να μένετε σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο. Να υπάρχει ιδανικά μόνο ένα άτομο που να φροντίζει ηλικιωμένους και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σε διαφορετικό δωμάτιο”.

Το μήνυμα Τσιόδρα για την 25η Μαρτίου

“Τελειώνοντας, θα σας πω ότι σήμερα, ηρωικές μνήμες μας υπενθυμίζουν τις ηρωικές συμπεριφορές. Που είναι απαραίτητες τις ημέρες αυτές και τονίζουν την ανάγκη για αλληλεγγύη μεταξύ όλων μας στον κοινό αγώνα απέναντι στον κοινό εχθρό”, είπε κλείνοντας ο κ. Τσιόδρας μετά την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook