Κορονοϊός: Αγωνιώδης έκκληση διευθυντή ΜΕΘ νοσοκομείου της Κρήτης: «Μείνετε σπίτι»!

κορονοϊός-αγωνιώδης-έκκληση-διευθυν-1004932

Έκκληση προς όλους τους Κρητικούς αλλά και όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, απηύθυνε το Σάββατο, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Για να αφυπνίσει τους Κρητικούς ο συντονιστής όλων των Μ.Ε.Θ. στην Κρήτη, σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε, εκ νέου, στα όσα διαδραματίζονται στην Ισπανία και την Ιταλία: «Για να καταλάβουμε τι αντιμετωπίζουμε, στην Ιταλία κάνουν πατέντες για να χρησιμοποιείται ένας αναπνευστήρας για δύο ασθενείς. Και μη μεμψιμοιρείτε, μέτρα προστασίας (κυρίως μάσκες και προστατευτικές στολές) λείπουν από συστήματα υγείας πολύ-πολύ πιο προηγμένα από το δικό μας. Η χώρα μας έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργόπουλος σε ανάλογη ανάρτηση που είχε κάνει στις 15 Μαρτίου είχε κρούσει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας τα εξής: Μείνετε σπίτι! Σε σύγκριση με την περιοχή της Λομβαρδίας είμαστε περίπου 15 ημέρες πίσω. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την πορεία της επιδημίας και τον αριθμό των ασθενών που θα χρειαστούν Εντατική Θεραπεία. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook