Κοροναϊός: Σε απόγνωση οι Κινέζοι – Φορούν πάνω τους ό,τι βρουν για να προστατευθούν | Photos + Video

κοροναϊός-σε-απόγνωση-οι-κινέζοι-φορ-991004

Αυτοσχεδιάζουν οι Κινέζοι ταξιδιώτες προκειμένου να προστατευτούν όπως – όπως από τον κοροναϊό. Όπως άλλωστε αποδεικνύει ο φακός, όσοι έχουν πανικοβληθεί επιστρατεύουν ότι βρουν για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους: αρκεί για να τους καλύπτει το κεφάλι.

Πλαστικές φιάλες νερού αλλά και μπουκάλια εθεάθησαν να φορούν μικροί και μεγάλοι Κινέζοι σε αεροδρόμια της πολυπληθέστερης χώρα του κόσμου αλλά και άλλων χωρών, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να προστατευθούν από τον κοροναϊό.

Οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο Facebook και το Twitter μαρτυρούν τον πανικό αυτών των ανθρώπων που φορούν εκτός από πλαστικά μπουκάλια, πλαστικές σακούλες σαν αυτές που βάζουμε τα ρούχα και κράνη που φορούν οι οδηγοί μηχανών.

 

 

Οι προστατευτικές μάσκες έχουν εξαντληθεί σε πολλές επαρχίες της Κίνας αλλά και σε διάφορες πόλεις άλλων χωρών υπό τον φόβο της ταχύτατης εξάπλωσης του ιού. Για το λόγο αυτό, πολλοί Κινέζοι πολίτες που ανησυχούν για την υγεία τους, βάζουν σχεδόν ότι βρουν στο κεφάλι τους.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα social media, μία μητέρα με το μωρό της περπατούν στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ έχοντας καλύψει το πρόσωπό τους με πλαστικές σακούλες.

Στο αεροδρόμιο της Σαγκάης εθεάθησαν επιβάτες με κράνη μοτοσικλετιστών ενώ άλλοι φορούσαν στο κεφάλι πλαστικές φιάλες νερού που τις κόψει στο κάτω μέρος τους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook