Κοροιδεύουν τον κόσμο – Γιώργος Γεραπετρίτης: Θα φτιάξουν την τηλεδιοίκηση… που έλεγαν ότι υπάρχει

κοροιδεύουν-τον-κόσμο-γιώργος-γεραπ-1680307

Υποσχέσεις που διαψεύδουν τα όσα υποστήριζε η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε ένας εκνευρισμένος Γιώργος Γεραπετρίτης από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Σταθμού του ΟΣΕ στη Λάρισα, διαψεύδοντας πανηγυρικά την εικόνα της περίφημης «κανονικότητας που προσπαθεί να περάσει το Μέγαρο Μαξίμου μετά το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη.

«Μέχρι τέλος Ιουνίου θα υπάρχει τηλεδιοίκηση στη διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη» είπε ειδικότερα ο υπουργός Επικρατείας, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκης του εξήγησε στον υπουργό τη λειτουργία του πίνακα τηλεδιοίκησης αναφέροντας πως είναι σε δοκιμαστική λειτουργία το κομμάτι Παλαιοφαρσάλων μέχρι την έξοδο της Λάρισας ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα λειτουργήσει η τηλεδιοίκηση απο Δομοκό μέχρι Αιγίνιο. Όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαβεβαίωνε προ εβδομάδων πως το σύστημα τηλεδιοίκησης βρίσκεται σε λειτουργία.

Πρόκειται για ακόμη μια κυβίστηση του κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος προ εβδομάδων είχε πάλι διαψεύσει τον εαυτό του αναφορικά με το καμένο και ολικά κατεστραμμένο από το καλοκαίρι του 2019 σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο -όπως αρχικά ισχυρίστηκε- «λειτουργούσε απολύτως».

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook