Κοψιδάς για Τσίλα: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δούλευε νύχτα και ήταν έγκυος στο παιδί άλλου»

κοψιδάς-για-τσίλα-ήμουν-ερωτευμένος-1213817

Ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για τη σχέση του με την Τσίλα και την κόρη της που την ανάθρεψε σαν δικό του παιδί

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει τη μεγαλοψυχία του ο Γιώργος Κοψιδάς, απλώς τώρα λόγω της συμμετοχής του στο Survivor, τα λόγια του παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις και φτάνουν σε περισσότερα αυτιά. Δεν είναι μόνο ο βιγκανισμός του και η προσπάθεια του να αναδείξει την αγάπη για τα ζώα. Είναι κι ότι βοήθησε μια μαύρη γυναίκα να μεγαλώσει το παιδί της στην Ελλάδα και του προσέφερε μια πατρική φιγούρα ελέω της απουσίας του βιολογικού πατέρα της.

Λίγο μετά την έξοδο του από το Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς είχε περιγράψει στην εκπομπή Dot τη σχέση του με μια μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος όταν γνωρίστηκαν και της στάθηκε, πέρα από σύντροφος, και ως φίλος, ως συμπαραστάτης.

Τα ίδια είπε και τώρα σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello.

«Έχω ερωτευτεί γυναίκα που ήταν έγκυος 3 μηνών και θα κρατούσε μόνη της το παιδί. Δε με ένοιαξε καθόλου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά. Σε 10 μέρες μείναμε μαζί και περάσαμε παρέα όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Αν μου ζητούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανα επειδή ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της. Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφορά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα».

Όσα είχε πει στο παρελθόν η Τσίλα για εκείνον

Ως προς αυτή του τη σχέση, ο Γιώργος Κοψιδάς μπορεί και τις δύο φορές που την ανέφερε, να μην είπε όνομα, αλλά είναι γνωστό πως πρόκειται για την Τσίλα, μια κοπέλα που μάθαμε μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Η Τσίλα είχε μιλήσει για τον Κοψιδά σε συνέντευξή της στην Espresso πριν μερικά χρόνια.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί.

Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου».

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook