Κόπηκαν οι κάβοι του πλοίου και έπεσε το αυτοκίνητο στη θάλασσα! | Video

κόπηκαν-οι-κάβοι-του-πλοίου-και-έπεσε-τ-972583

Την τελευταία στιγμή αποσοβήθηκε τραγωδία στο λιμάνι της Κυλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πλοίο της γραμμής το Fior di Levante την ώρα που βρισκόταν δεμένο «έκοψε» τους κάβους, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να πέσει στη θάλασσα ένα αυτοκίνητο.

Την τελευταία στιγμή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Ilialive.gr, οι επιβαίνοντες σώθηκαν. Το πλοίο βγήκε εσπευσμένα από το λιμάνι, προκειμένου να μπορέσουν να δέσουν τα άλλα δύο πλοία «Ανδρέας Κάλβος» και «Mare di Levante» με ασφάλεια.

 Αρκετός κόσμος αυτή την ώρα στο λιμάνι από τους επιβάτες των πλοίων που περίμεναν να επιβιβαστούν.

Την ώρα που το Fior di Levante έδεσε στο λιμάνι προερχόμενο από τον Πόρο Κεφαλονιάς, οι κάβοι από την μανιασμένο αέρα κόπηκαν. Αυτοκίνητο που βρισκόταν στον καταπέλτη ταλαντεύτηκε και κατέληξε στη θάλασσα. Στιγμές νωρίτερα τα μέλη του πληρώματος πρόλαβαν να βγάλουν σώους τους επιβάτες.

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα και κατέληξε στον πυθμένα του λιμανιού, όπου αναμένεται να γίνει ανέλκυσή του μόλις οι καιρικές συνθήκες αύριο του επιτρέψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook