Κοπέλα καταβρόχθισε το θηριώδες μπέργκερ των 9.000 θερμίδων σε μόλις 22 λεπτά | Video

κοπέλα-καταβρόχθισε-το-θηριώδες-μπέρ-785516

Η Kate Ovens είναι 24 ετών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο μάρκετινγκ, στο πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου έπιασε δουλειά πάνω στο αντικείμενό της. Το όνειρό της είναι να γίνει παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο καθώς από το 2013 διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube στο οποίο παρουσιάζει διάφορες προκλήσεις που έχουν να κάνουν με φαγητό.

Πριν ένα μήνα η μικροκαμωμένη κοπέλα κατάφερε να εξουδετερώσει ένα αγγλικό πρωινό που περιείχε πέντε φέτες ψωμί του τοστ κομμένες διαγώνια, πέντε κομμάτια μπέικον, πέντε λουκάνικα, πέντε μερίδες φασόλια, πέντε αυγά, πέντε μανιτάρια, πατάτες και κρεμμύδια. Στις 6 Δεκεμβρίου δημοσίευσε τη νέα της περιπέτεια, με αντίπαλο αυτή τη φορά ένα θηριώδες μπέργκερ 9.000 θερμίδων, που περιείχε εννέα μοσχαρίσια μπιφτέκια 1,5 κιλών συνολικά, με λιωμένο κίτρινο τυρί, ανάμεσα σε δύο ψωμάκια μπριός και συνοδευόταν από τηγανιτές πατάτες.

«Αν τα καταφέρω θα είναι το μεγαλύτερο μπέργκερ που θα έχω φάει έως τώρα», ανέφερε στο βίντεο η 24χρονη. Σε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά καταβρόχθισε τα επτά από τα εννέα μπιφτέκια που είχε μπροστά της, ενώ χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά για να «καθαρίσει» το πιάτο της ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρόκληση.

«Πραγματικά το απόλαυσα, αλλά σίγουρα δεν είχα προετοιμαστεί όπως συνηθίζω», είπε.

Η προετοιμασία που ακολουθεί πριν από κάθε δοκιμασία περιλαμβάνει την κατανάλωση πολλών λαχανικών.

«Πάντα είχα πολύ καλή σχέση με το φαγητό. Στην εφηβεία μου είχα παραπάνω κιλά γιατί είχα πολύ όρεξη. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησα γυμναστήριο και έχασα βάρος, εξακολουθώ να έχω την ίδια όρεξη. Κάνω πολύ γυμναστική και τρώω πολύ υγιεινά στα διαστήματα που μεσολαβούν από τις δοκιμασίες. Λατρεύω όμως αυτές τις προκλήσεις. Υποθέτω πως αυτό που κάνω είναι ένα νέο είδος κριτικής φαγητού. Απλά λατρεύω το φαγητό».

Το αγαπημένο της έδεσμα είναι η πίτσα μαργαρίτα. Κάποτε μάλιστα επιχείρησε να φάει μια πίτσα 68 εκατοστών, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία αφήνοντας ελάχιστα απομεινάρια.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook