Κοντά στους ενόχους για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

κοντά-στους-ενόχους-για-τον-ξυλοδαρμό-793259

Η αστυνοµία πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στη σύλληψη των δραστών του ξυλοδαρµού του διαιτητή Θανάση Τζήλου καθώς, σύµφωνα µε πηγές, ήδη έχει γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους µε χρήση των καµερών ασφαλείας αλλά και DNA που περισυνέλεξαν οι διωκτικές αρχές από το σηµείο όπου χτυπήθηκε ο διεθνής ρέφερι.

Στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 46χρονος ∆.Μ., ο οποίος φέρεται να είχε και τον βασικό ρόλο στο χτύπηµα κατά του Τζήλου το πρωί της 19ης Δεκεµβρίου σε δρόµο της Λάρισας. Το νέο στοιχείο που ήρθε να προστεθεί στο προφίλ του δράστη, το οποίο δηµοσιοποίησε η ιστοσελίδα dikisports.blogspot, κάνει λόγο για οργανωµένο οπαδό ποδοσφαιρικής οµάδας για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Δ.Μ. ανήκει στον σκληρό πυρήνα των συνδεσµιτών της εν λόγω οµάδας, ενώ ήδη τις προηγούµενες ηµέρες είχε αποκαλυφθεί πως στο παρελθόν είχε εµπλοκή και µε την ποινική δικαιοσύνη έχοντας εκτίσει και ποινή φυλάκισης, η οποία αργότερα ανεστάλη µε χρήση του νόµου Παρασκευόπουλου.

Κατά πληροφορίες, ο Δ.Μ., ο οποίος ήταν ο καθοδηγητής στην επίθεση κατά του Τζήλου, είχε συµµετάσχει και σε ληστεία τράπεζας, ενώ φέρεται να συνδέεται και µε εξωδιοικητικό παράγοντα µεγάλης ποδοσφαιρικής οµάδας.

Οπως προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνοµίας, ο Δ.Μ. νοίκιασε την παραµονή της επίθεσης ένα λευκό όχηµα µάρκας Polo από την περιοχή της Αττικής και ταξίδεψε µε τους συνεργούς του µε προορισµό τη Λάρισα, όπου αφίχθη λίγο πριν από τα µεσάνυχτα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. αισιοδοξούν ότι σύντοµα θα φτάσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης µε τον εντοπισµό και τη σύλληψη των δραστών. Παράλληλα όµως γίνονται ενέργειες προκειµένου να αποκαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης. Για τον λόγο αυτόν προχωρά ήδη η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού που χρησιµοποίησε ο βασικός ύποπτος πριν και µετά την επίθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook