Κωνσταντίνος Τζούμας: «Επιτέλους έγινα trend, μία φορά αποφάσισα να γίνω κακό παιδί»

κωνσταντίνος-τζούμας-επιτέλους-έγι-1352987

Επανήλθε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τις “φλύαρες γυναίκες” και τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, υποστήριξε πως έκανε χιούμορ και πως “εξυπακούεται ότι είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών”, ωστόσο, άσκησε κριτική στις ελληνικές οικογένειες που “στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα εγώ”, όπως ανέφερε.

Σε δηλώσεις του στο “Τι Λες Τώρα!”, ο Κωνσταντίνος Τζούμας είπε: “Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω κακό παιδί… Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!”, είπε. “Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούει”, συμπλήρωσε.

“Οι πιο πολλοί γέλασαν, οι φίλοι. Ξέρουν ποιος είμαι. Οι δικοί μου άνθρωποι κατάλαβαν το χιούμορ”, ανέφερε για να προσθέσει: “Εγώ λάθη και χιούμορ τα βάζω στην ίδια κατηγορία… Στον ΑΝΤ1 είπα ασυναρτησίες, που σήμερα δεν θα τις πω, σε καμία περίπτωση”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε εναντίον της ελληνικής οικογένειας, στην οποία δεν πιστεύει, όπως τόνισε. “Πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα απ’ αυτά που είπα εγώ σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημποριά κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: “Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα ότι αυτό που λέω το εννοώ”.

Δείτε τη συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook