Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά | Photos

κωνσταντίνος-μπογδάνος-αν-πέσει-το-αε-958273

Πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Ελλάδας βρέθηκαν στην Ξάνθη την Κυριακή 24/11 για τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης.

Το «παρών» έδωσαν και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Με κυβερνητικό αεροπλάνο από την Ελευσίνα πέταξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή, πρώην υπουργός Εξωτερικών Π. Μολυβιάτης.

Μία ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου με μία selfie στην οποία εικονίζεται ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη και άλλους συναδέλφους του στο αεροδρόμιο στο δρόμο προς την εκδήλωση για τον Κ. Καραμανλή, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε έγραψε: «Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά!».

newsbeast.gr

5 thoughts on “Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά | Photos

  1. Καλά αυτόν τον λαλάκα γιατί τον ψηφίσατε? Να μας λέει τι? μην χάσουμε την ακρα δεξιά τα νούμερα Βορίδης και Αδωνις ? Ουστ φασισταριά

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ:
    «Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ)»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook